william abrahamsen lars plenge høier kasper fisker

’30-årskrisen’: Fodboldspiller Kasper Fisker er fyldt 30, og så er man pludselig en af de “gamle” på holdet

Eller vælg, hvor du vil lytte

’30-årskrisen’: Fodboldspiller Kasper Fisker er fyldt 30, og så er man pludselig en af de “gamle” på holdet

Eller vælg, hvor du vil lytte

Brøndbyspiller Kasper Fisker er gæst hos 30-årskrisen og fortæller om at være en af de ældre kræfter på holdet.

Livsstil En del af serien:

30-årskrisen

I denne podcast dykker Lars Plenge Høier og William Abrahamsen ned i den proces, som det er at blive voksen. De inviterer markante personligheder omkring de 30 til en snak om det skarpe hjørne, imens de kridter banen op i forhold til den forestående eller igangværende livsforandringer.

Med den klassiske ærlige og kærlige tilgang går de ind i ugens gæst med træsko på og undersøger om det at fylde 30 er starten på et nyt liv eller bare nye grå hår til samlingen.

I denne podcast piller vi os selv i navlen og dykker ned i det spind af tanker, som gør det at blive ældre til en fantastisk lækker og angstprovokerende rejse. Velkommen til '30års-krisen', det mindst voksne og mest voksne, du kan lytte til lige nu.

Den 30-årige Brøndby-profil kommer forbi studiet til en snak om livet som fodboldspiller, når man er ved at være en af de modne mænd på holdet. Han skal forholde sig til Fortnite og mærkelige cocktails med holdkammeraterne, når han måske allerhelst ville være hjemme med sin kone og børn. Og hvorfor er der ikke længere nogen, der vil spille kort efter træning?

Footer graphics