Thomas Skov, Lars Plenge Høier og William Abrahamsen

’30-årskrisen’: Thomas Skov er utroligt glad for sin affugter

Eller vælg, hvor du vil lytte

’30-årskrisen’: Thomas Skov er utroligt glad for sin affugter

Eller vælg, hvor du vil lytte

Tv-vært Thomas Skov er i studiet til en snak om, at hans mentale alder er ved at indhente hans faktiske alder.

Kultur En del af serien:

30-årskrisen

I denne podcast dykker Lars Plenge Høier og William Abrahamsen ned i den proces, som det er at blive voksen. De inviterer markante personligheder omkring de 30 til en snak om det skarpe hjørne, imens de kridter banen op i forhold til den forestående eller igangværende livsforandringer.

Med den klassiske ærlige og kærlige tilgang går de ind i ugens gæst med træsko på og undersøger om det at fylde 30 er starten på et nyt liv eller bare nye grå hår til samlingen.

I denne podcast piller vi os selv i navlen og dykker ned i det spind af tanker, som gør det at blive ældre til en fantastisk lækker og angstprovokerende rejse. Velkommen til '30års-krisen', det mindst voksne og mest voksne, du kan lytte til lige nu.

I dette afsnit møder vi tv-vært Thomas Skov. Thomas har fået en affugter. Og han vil egentlig hellere hjem og se, hvor meget fugt den har samlet end at stå til en eller anden koncert med et band, der ikke siger ham noget. 

Thomas Skovs mentale alder er ved at indhente hans faktiske alder, og hvordan har han det med det? Og er han egentlig Danmarks nye ishockey-håb?

Find mere om
Footer graphics