Amalie Laulund Trudsø, Lars Plenge Høier og William Abrahamsen

’30-årskrisen’: Amalie Laulund Trudsø er i gang med at vokse ind i sin alder

Eller vælg, hvor du vil lytte

’30-årskrisen’: Amalie Laulund Trudsø er i gang med at vokse ind i sin alder

Eller vælg, hvor du vil lytte

Lars og William har forfatter Amalie Laulund Trudsø i studiet til en samtale om at blive 30 år, have udgivet to bøger og fået et barn.

Kultur En del af serien:

30-årskrisen

I denne podcast dykker Lars Plenge Høier og William Abrahamsen ned i den proces, som det er at blive voksen. De inviterer markante personligheder omkring de 30 til en snak om det skarpe hjørne, imens de kridter banen op i forhold til den forestående eller igangværende livsforandringer.

Med den klassiske ærlige og kærlige tilgang går de ind i ugens gæst med træsko på og undersøger om det at fylde 30 er starten på et nyt liv eller bare nye grå hår til samlingen.

I denne podcast piller vi os selv i navlen og dykker ned i det spind af tanker, som gør det at blive ældre til en fantastisk lækker og angstprovokerende rejse. Velkommen til '30års-krisen', det mindst voksne og mest voksne, du kan lytte til lige nu.

I dette afsnit møder vi forfatter Amalie Laulund Trudsø. 15-årige Amalie synes, at 30-årige Amalie er ret sej! Hun er blevet forfatter, har udgivet to bøger, har fået et barn og generelt kører det hele bare på skinner. Men hvordan går det med kroppen, og er der mere, der skal skrues op eller ned for, før det hele kører? Og er det en mærkelig følelse at vokse ind i sin alder?

Footer graphics