Louise M. Kjølsen

’30-årskrisen’: Twerk Queen Louise

Eller vælg, hvor du vil lytte
foto: marie hald

’30-årskrisen’: Twerk Queen Louise

Eller vælg, hvor du vil lytte

Danser og debattør Louise ‘Twerk Queen’ Kjølsen er inviteret i studiet og tale om, hvad alder egentlig er.

Livsstil En del af serien:

30-årskrisen

I denne podcast dykker Lars Plenge Høier og William Abrahamsen ned i den proces, som det er at blive voksen. De inviterer markante personligheder omkring de 30 til en snak om det skarpe hjørne, imens de kridter banen op i forhold til den forestående eller igangværende livsforandringer.

Med den klassiske ærlige og kærlige tilgang går de ind i ugens gæst med træsko på og undersøger om det at fylde 30 er starten på et nyt liv eller bare nye grå hår til samlingen.

I denne podcast piller vi os selv i navlen og dykker ned i det spind af tanker, som gør det at blive ældre til en fantastisk lækker og angstprovokerende rejse. Velkommen til '30års-krisen', det mindst voksne og mest voksne, du kan lytte til lige nu.

Lars og William har fået besøg af feminist, blogger og Twerk Queen Louise M. Kjølsen til en snak om, hvad begrebet alder egentlig er. Skal man ikke bare opføre sig, som man føler sig, uden at skulle opføre sig som en bestemt alder? Snakken falder også på det der med lige at låne en lille smule penge af mor, når det hele kniber lidt økonomisk… Og så gå ned og bruge halvdelen på slik til sin syge veninde.

Find mere om
Footer graphics