Pelle Peter Jensen Sofie Linde og Fallulah

’30-årskrisen’ på Podcast Festival: Allstars-panelet er i huset

Eller vælg, hvor du vil lytte

’30-årskrisen’ på Podcast Festival: Allstars-panelet er i huset

Eller vælg, hvor du vil lytte

30-årskrisen på Podcast Festival: Det går ikke stille for sig, når Pelle Peter Jensen, Sofie Linde og Fallulah agerer allstars-panel.

Livsstil En del af serien:

30-årskrisen

I denne podcast dykker Lars Plenge Høier og William Abrahamsen ned i den proces, som det er at blive voksen. De inviterer markante personligheder omkring de 30 til en snak om det skarpe hjørne, imens de kridter banen op i forhold til den forestående eller igangværende livsforandringer.

Med den klassiske ærlige og kærlige tilgang går de ind i ugens gæst med træsko på og undersøger om det at fylde 30 er starten på et nyt liv eller bare nye grå hår til samlingen.

I denne podcast piller vi os selv i navlen og dykker ned i det spind af tanker, som gør det at blive ældre til en fantastisk lækker og angstprovokerende rejse. Velkommen til '30års-krisen', det mindst voksne og mest voksne, du kan lytte til lige nu.

I ’30-årskrisen Allstars’ live fra Hotel Cecil på Podcast Festival har William Abrahamsen og Lars Penge Høier besøg af Pelle Peter Jensen, Sofie Linde og Fallulah, der alle tidligere har gæstet podcasten. Alle livets små kriser bliver vendt. Hvorfor er man nødt til at sove? Kan en babysitter passe børn, når de lige har været til Distortion? Og hvis de skulle have en robotkropsdel, hvem vil så gerne have sin røv skiftet ud? Det, kærlighed og meget mere bliver diskuteret i ’30-årskrisen Allstars’, der runder alle de små og store problemer i livet omkring 30-årsalderen.

Footer graphics