Manden bag Coffee Collective er bekymret for kaffens fremtid
Radio & podcast
menu-close

Hvor vi spiser: Manden bag Coffee Collective er bekymret for kaffens fremtid

28. august 2019 | | En del af serien Hvor vi spiser

Kaffe kommer i mange former, men fælles for dem alle er, at produktionen af kaffebønnen er en af de mere problematiske.

Madskribent og madformidler for medier som Information, Vice, Politiken, Munchies og Gastromand.dk

Afspil podcast

For Klaus Thomsen er kaffe ikke bare kaffe. Det er næsten det vigtigste i verden. Og som medstifter af københavnske Coffee Collective ved han om nogen, hvad der er værd at vide om den sorte bryg. Og han vil gøre, hvad han kan for, at du kan blive ved med at drikke din kaffe, på trods af at kaffebranchen har massive problemer med bæredygtighed i forhold til miljø og arbejdsvilkår.

Hør Klaus Thomsen fortælle om hans særlige forhold til den lille bønne og de bønder, der dyrker den.

Om podcasten:

I ‘Hvor vi spiser’ mødes madmennesker i alle afskygninger på de steder, som de selv kan lide at komme. Det kan være der, hvor de spiser deres frokost, drikker deres kaffe eller nyder deres vin. Der møder vært Lars Bjerregaard dem og taler om de ting, der optager dem lige nu, samtidig med at han også får stillet et par af de spørgsmål, som han altid gerne har villet stille gæsten. Samtalerne er personlige og kommer vidt omkring og kommer til at handle om meget mere end bare mad.

Lyt til alle afsnit af ‘Hvor vi spiser’ her.

Lars Bjerregaard

Madskribent og madformidler for medier som Information, Vice, Politiken, Munchies og Gastromand.dk