Klaus Thomsen

‘Hvor vi spiser’: Manden bag Coffee Collective er bekymret for kaffens fremtid

Lyt (27:34) Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Hvor vi spiser’: Manden bag Coffee Collective er bekymret for kaffens fremtid

Lyt (27:34) Eller vælg, hvor du vil lytte

For Klaus Thomsen er kaffe ikke bare kaffe. Det er næsten det vigtigste i verden. Og som medstifter af københavnske Coffee Collective ved han om nogen, hvad der er værd at vide om den sorte bryg. Og han vil gøre, hvad han kan for, at du kan blive ved med at drikke din kaffe, på…

Livsstil En del af serien:

Hvor vi spiser

I 'Hvor vi spiser' mødes madmennesker i alle afskygninger på de steder, som de selv kan lide at komme. Det kan være der, hvor de spiser deres frokost, drikker deres kaffe eller nyder deres vin.

Vært Lars Bjerregaard møder dem og taler om vin, mad, restauranter, kogekunst og køkken. Samtalerne er personlige og kommer vidt omkring, og som oftest kommer de til at handle om meget mere end bare mad.

For Klaus Thomsen er kaffe ikke bare kaffe. Det er næsten det vigtigste i verden. Og som medstifter af københavnske Coffee Collective ved han om nogen, hvad der er værd at vide om den sorte bryg. Og han vil gøre, hvad han kan for, at du kan blive ved med at drikke din kaffe, på trods af at kaffebranchen har massive problemer med bæredygtighed i forhold til miljø og arbejdsvilkår.

Hør Klaus Thomsen fortælle om hans særlige forhold til den lille bønne og de bønder, der dyrker den.

Footer graphics