Martin Kongstad

‘Bearnaise er Dyrenes Konge’: Vi varmer op til den (forhåbentlig) store Michelin-fest på søndag

Foto: Radio24Syv

‘Bearnaise er Dyrenes Konge’: Vi varmer op til den (forhåbentlig) store Michelin-fest på søndag

Martin Kongstad havde svoret aldrig at beskæftige sig med Michelin igen efter sidste års danske Michelin-fuser. Men det løfte bryder han nu.

Mad & drikke En del af serien:

Bearnaise er Dyrenes Konge

Bearnaise er Dyrenes Konge er madanmeldelse på radio. Forfatteren Martin Kongstad anmelder en restaurant efter 13-skalaen og taler med sin ledsager undervejs.

I anledning af at Michelin-stjernerne uddeles søndag 16. februar, fortæller Jakob Mielcke, hvorfor han for alt i verden ikke skal have den stjerne. Nicolai Nørregaard fra Kadeau taler om bloggere, som har mere travlt med at fotografere end at spise, restaurant Jordnær får et chok og en stjerne, og Bearnaise husker med vrede sidste års stjernefuser ved uddelingsceremonien i Århus.

Find mere om
Footer graphics