Cecilie Rubini, William Abrahamsen og Lars Plenge Høier

’30-årskrisen’: Blogger Cecilie Rubini har skiftet københavnerlivet ud med hus ved vandet

Eller vælg, hvor du vil lytte

’30-årskrisen’: Blogger Cecilie Rubini har skiftet københavnerlivet ud med hus ved vandet

Eller vælg, hvor du vil lytte

Blogger Cecilie Rubini har lagt vejen forbi ’30-årskrisen’ og deler ud af sine komplekser ved at blive 30.

Livsstil En del af serien:

30-årskrisen

I denne podcast dykker Lars Plenge Høier og William Abrahamsen ned i den proces, som det er at blive voksen. De inviterer markante personligheder omkring de 30 til en snak om det skarpe hjørne, imens de kridter banen op i forhold til den forestående eller igangværende livsforandringer.

Med den klassiske ærlige og kærlige tilgang går de ind i ugens gæst med træsko på og undersøger om det at fylde 30 er starten på et nyt liv eller bare nye grå hår til samlingen.

I denne podcast piller vi os selv i navlen og dykker ned i det spind af tanker, som gør det at blive ældre til en fantastisk lækker og angstprovokerende rejse. Velkommen til '30års-krisen', det mindst voksne og mest voksne, du kan lytte til lige nu.

Hvordan er det at være mor til tre? Hvordan har det haft indvirkning på 30-årskrisen, at man får børn tidligt i tyverne? Og hvordan er det for en indfødt københavner at flytte ud af byen og ind i et hus, hvor alting skal planlægges, før man tager ud af døren? I dette afsnit af 30-årskrisen får du, måske, svarene på det.

Footer graphics