Lars Plenge Høier og William Abrahamsen

’30-årskrisen’: Mathias Helt kommer direkte fra diætist

Eller vælg, hvor du vil lytte

’30-årskrisen’: Mathias Helt kommer direkte fra diætist

Eller vælg, hvor du vil lytte

I tredje afsnit af ’30-årskrisen’ møder vi radioværten Mathias Helt som lige har fyldt år, men ikke ønsker en bid af kagen, da han lige har været til diætist. Lyt med til dagens afsnit.

Livsstil En del af serien:

30-årskrisen

I denne podcast dykker Lars Plenge Høier og William Abrahamsen ned i den proces, som det er at blive voksen. De inviterer markante personligheder omkring de 30 til en snak om det skarpe hjørne, imens de kridter banen op i forhold til den forestående eller igangværende livsforandringer.

Med den klassiske ærlige og kærlige tilgang går de ind i ugens gæst med træsko på og undersøger om det at fylde 30 er starten på et nyt liv eller bare nye grå hår til samlingen.

I denne podcast piller vi os selv i navlen og dykker ned i det spind af tanker, som gør det at blive ældre til en fantastisk lækker og angstprovokerende rejse. Velkommen til '30års-krisen', det mindst voksne og mest voksne, du kan lytte til lige nu.

I tredje afsnit møder vi radioværten Mathias Helt som lige har fyldt år, men ikke ønsker en bid af kagen, da han lige har været til diætist. Mathias tror på at 30’erne bliver de bedste år for ham. Han har altid vist det og han glæder sig til dem. Mathias fortæller desuden om hvordan han sørger for at kroppen holder til 85 år og hvordan han synes man skal forholde sig til en vigende hårgrænse.

Find mere om
Footer graphics