Jeanette Ottesen, Lars Plenge Høier og William Abrahamsen

’30-årskrisen’: Jeanette Ottesen

Eller vælg, hvor du vil lytte

’30-årskrisen’: Jeanette Ottesen

Eller vælg, hvor du vil lytte

Lars og William har inviteret en af Danmarks bedste svømmere, Jeanette Ottesen, i studiet til en snak om voksen livet, et comeback til svømmesporten og alle de yngre konkurrenter.

Livsstil En del af serien:

30-årskrisen

I denne podcast dykker Lars Plenge Høier og William Abrahamsen ned i den proces, som det er at blive voksen. De inviterer markante personligheder omkring de 30 til en snak om det skarpe hjørne, imens de kridter banen op i forhold til den forestående eller igangværende livsforandringer.

Med den klassiske ærlige og kærlige tilgang går de ind i ugens gæst med træsko på og undersøger om det at fylde 30 er starten på et nyt liv eller bare nye grå hår til samlingen.

I denne podcast piller vi os selv i navlen og dykker ned i det spind af tanker, som gør det at blive ældre til en fantastisk lækker og angstprovokerende rejse. Velkommen til '30års-krisen', det mindst voksne og mest voksne, du kan lytte til lige nu.

I dette afsnit møder vi Jeanette Ottesen og spørger hvordan en elitesportsudøver klarer et comeback, når man har mand, barn og en masse yngre konkurrenter. Og hvordan mon det egentlig føles når man er gift med sin træner? Går Jeanette efter guldet til OL, der er hendes mål, eller må man sætte sig andre mål?

Find mere om
Footer graphics