sus wilkins william abrahamsen lars plenge høier

’30-årskrisen’: Model Sus Wilkins holder fast i ungdommen i en ungdomsfikseret branche

Eller vælg, hvor du vil lytte

’30-årskrisen’: Model Sus Wilkins holder fast i ungdommen i en ungdomsfikseret branche

Eller vælg, hvor du vil lytte

Model, DJ og skuespiller Sus Wilkins gæster ’30-årskrisen’ og taler om at arbejde i aldersfølsomme brancher.

Livsstil En del af serien:

30-årskrisen

I denne podcast dykker Lars Plenge Høier og William Abrahamsen ned i den proces, som det er at blive voksen. De inviterer markante personligheder omkring de 30 til en snak om det skarpe hjørne, imens de kridter banen op i forhold til den forestående eller igangværende livsforandringer.

Med den klassiske ærlige og kærlige tilgang går de ind i ugens gæst med træsko på og undersøger om det at fylde 30 er starten på et nyt liv eller bare nye grå hår til samlingen.

I denne podcast piller vi os selv i navlen og dykker ned i det spind af tanker, som gør det at blive ældre til en fantastisk lækker og angstprovokerende rejse. Velkommen til '30års-krisen', det mindst voksne og mest voksne, du kan lytte til lige nu.

Hvad kræver det at være model, DJ og skuespiller, når man nærmer sig de 30 år? Sus Wilkins bevæger sig i nogle aldersfølsomme brancher, hvor man skal være på – skarp og ung. Men hvor man også kan få opgaver, der passer til ens alder. Men vil man det? Eller skal der lige lidt mere ungdom ind over, inden 30-årskrisen rammer?

Find mere om
Footer graphics