Natasha Al-Hariri

’30-årskrisen’: Natasha Al-Hariri gider ikke passe ind i alle samfundets normer

Eller vælg, hvor du vil lytte
PR-foto: DFUNK/Rasmus Degnbol

’30-årskrisen’: Natasha Al-Hariri gider ikke passe ind i alle samfundets normer

Eller vælg, hvor du vil lytte

Natasha Al-Hariri er ugens gæst, og samtalen kommer ind på hendes valg og fravalg i 20’erne, og hvordan de har påvirket hendes liv.

Livsstil En del af serien:

30-årskrisen

I denne podcast dykker Lars Plenge Høier og William Abrahamsen ned i den proces, som det er at blive voksen. De inviterer markante personligheder omkring de 30 til en snak om det skarpe hjørne, imens de kridter banen op i forhold til den forestående eller igangværende livsforandringer.

Med den klassiske ærlige og kærlige tilgang går de ind i ugens gæst med træsko på og undersøger om det at fylde 30 er starten på et nyt liv eller bare nye grå hår til samlingen.

I denne podcast piller vi os selv i navlen og dykker ned i det spind af tanker, som gør det at blive ældre til en fantastisk lækker og angstprovokerende rejse. Velkommen til '30års-krisen', det mindst voksne og mest voksne, du kan lytte til lige nu.

I sjette afsnit møder vi debattør, jurist og det meget smilende menneske Natasha, som er den veninde i flokken, der har barn og mand, men som alligevel synes, at indkøbet af en vaskemaskine er det tætteste, hun har været på at lave noget voksent.

Med en naturlig ro og mod på livet fortæller Natasha om, hvordan hendes valg og fravalg i 20’erne har påvirket hende, og at hun glæder sig til en dag at kunne købe en bil eller en Christiania-cykel så hun rigtig kan være voksen. 

Footer graphics