Pelle Peter Jensen, Lars Plenge Høier og William Abrahamsen

’30-årskrisen’: Pelle Peter Jensen har altid lidt været ‘den unge’ i sin omgangskreds

Eller vælg, hvor du vil lytte

’30-årskrisen’: Pelle Peter Jensen har altid lidt været ‘den unge’ i sin omgangskreds

Eller vælg, hvor du vil lytte

Lars og William har inviteret Pelle Peter Jensen i studiet til en snak om at udvikle sig fra nørd på Bornholm til verdensmand i København.

Kultur En del af serien:

30-årskrisen

I denne podcast dykker Lars Plenge Høier og William Abrahamsen ned i den proces, som det er at blive voksen. De inviterer markante personligheder omkring de 30 til en snak om det skarpe hjørne, imens de kridter banen op i forhold til den forestående eller igangværende livsforandringer.

Med den klassiske ærlige og kærlige tilgang går de ind i ugens gæst med træsko på og undersøger om det at fylde 30 er starten på et nyt liv eller bare nye grå hår til samlingen.

I denne podcast piller vi os selv i navlen og dykker ned i det spind af tanker, som gør det at blive ældre til en fantastisk lækker og angstprovokerende rejse. Velkommen til '30års-krisen', det mindst voksne og mest voksne, du kan lytte til lige nu.

I dette afsnit møder vi P3-vært Pelle Peter Jensen. 

Pelle Peter fortæller åbent og ærligt om udviklingen fra nørd på Bornholm til verdensmand i København. Pelle præsenterer sin egen tilgang til livet og løfter sløret for, hvad der er drømmen – eller måske det næste store skridt – at få børn. 

Footer graphics