space force
Foto: Netflix

Netflix mister for første gang abonnenter: Bliver nødt til at lukke Steve Carells dyre komedie-serie

Det er ikke den eneste serie, som streaming-giganten nu bliver nødsaget til at lukke.

2022 lægger ikke godt ud for Netflix. De har netop offentliggjort deres første kvartalsoverblik, og for første gang går det i den forkerte retning. Helt præcis har 200.000 abonnenter valgt Netflix fra.

Det betyder blandt andet et farvel til deres egen kontor-komedie ‘Space Force’, der for nylig udkom med en 2. sæson – stadig med ‘The Office’-stjernen Steve Carell i hovedrollen som den firestjernede general Mark Naird og John Malkovich som sidekick.

Godt hold ellers. Men så sjovt er det åbenbart heller ikke.

Serien har ikke vist sig at være så populær som forventet, og Netflix har tidligere flyttet produktion ud af Los Angeles for at spare penge. Nu kan de så ikke trække den længere og lukker ifølge Deadline.com helt ned.

Fra begyndelsen var Netflix’ mål at genforene makkerparret Steve Carell og Greg Daniels, som står bag ‘The Office’. Alene Steve Carells hyre skulle dog også have været ret høj, efter sigende helt oppe på 1 million amerikanske dollars per afsnit.

I sidste uge lukkede Netflix også ned for to yderligere egenproduktioner, nemlig serierne ‘Raising Dion’ og ‘Pretty Smart’.


Du har netop læst en artikel fra Heartbeats.dk ❤️

Find mere om
Footer graphics