Morgenbeats: Det ultimative drømmejob er her – let the hunger games begin!

Greta er tilbage i skole. Der er idiotfest på Facebook. Og vi sikrer dig en livstid af middags-anekdoter. Her kommer dine morgenbeats på den sidste sensommerdag i år.

1. Hjemmekoncert med Billie Eilish

I sidste uge gav Billie Eilish en Tiny Desk-hjemmekoncert, der nok skal give dig et tiltrængt mandags pick-me-up. Perfekt til at begynde den sidste mandag i august på.

2. Tesla-dating

Tesla er ikke bare en luksus-elbil; det er en livsstil. I hvert fald for dem, der arbejder på at udvikle appen Tesla Dating. En datingapp kun for Tesla-ejere, for ifølge dem er én ting er sikkert: Hvis du ejer en Tesla, ejer du ikke en personlighed. Vi krydser fingrene for, at appen bliver til virkelighed, om ikke andet så bare for at se, hvor mange Tesla-inspirerede pickuplines vi kan tilføje til Tinder-repertoiret. “Du sætter strøm til mig” og den slags.

Foto: Ajitpal Grewal

3. Ny single ‘Se mig nøgen’

Men hvis ikke du har en Tesla, må du nok nøjes med gode gamle Tinder. Appen der aldrig fejler i at sløre linjerne mellem spil og dating og gøre os usikre på os selv. Og netop dét handler ANYA’s nye single ‘Se mig nøgen’ om. Singlen udkom i fredags og er en del af den dansk-amerikanske kunstners første dansksprogede EP ‘Nøgen’, som udkommer 23. oktober.

4. Idiotfesten på Facebook

Twitter skulle efter sigende være den sjoveste platform lige nu. Overlad det bare til kommentarfeltet at fastholde Facebook på førstepladsen i genial hverdags-idioti. Vi bliver hængende på platformen lidt endnu.

5. Fjumreåret er forbi

For de fleste af os er sabbatår lig med bajer og McDonalds-bumser. Sjældent er dét at redde verden fra global opvarmning på top ti over sabbatårs-aktiviteter. Måske efter vi har spillet ølbowling, fundet os selv i Thailand og færdiggjort hele ‘Mad Men’, kan vi kigge lidt på det med kloden. Greta Thunberg prioriterede fjumreåret en smule anderledes. Men i mandags var skolestrejken slut. Og med sin skoletaske på ryggen var den svenske klimaforkæmper klar til at vende tilbage til skolebænken. Uden tvivl det mest overlegne førsteskoledags-foto vi har set.

https://www.instagram.com/p/CERv5rfJZ-5/

6. En livstid af middags-anekdoter

Danmarks fedeste job er lige nu ledigt. Og det er ikke her (desværre). Det er på selveste Kongehuset, som søger en “taffeldækkerassistent”. Én gang til for prins Knud: Taffeldækkerassistent-jobbet kan nu blive dit. Aldrig mere skal man være i tvivl om, hvordan dessertgaflen skal ligge. Find jobopslaget her.

7. ‘Det Danmark du kender’

I fredags udkom bogen ‘Det Danmark du kender’ af Peder Frederik Jensen. Forfatteren bag bogen tager dig på en tankevækkende rejse gennem det Danmark, vi alle tror, vi kender. Peder Frederik Jensen har blandt andet været med i produktionen af dokumentaren ‘På røven i Nakskov’, der viste et Danmark, som de fleste lukker øjnene for. I bogen giver forfatteren et indblik i det Danmark, der eksisterer på randen af fattigdom, og af skæbner der mødes på den lange strækning mellem Rådhuspladsen og Nakskov havn.

8. Messi forlader FC Barcelona

I tirsdags bekræftede den spanske klub FC Barcelona, at præmiespilleren Lionel Messi vil forlade fodboldklubben hurtigst muligt. Efter en historisk sløv sæson for det spanske hold, der kulminerede i et sønderknusende nederlag på 8-2 til Bayern München, kan man godt forstå ham. Alligevel har vi det lidt som drengen her. Giv os et øjeblik, mens vi skifter spillertrøjen ud og tørrer øjnene.

9. Fredsduer i dit feed

I kølvandet på Mette Frederiksens kommentar om “Indvandredrenge i S-togene” er instagramkontoen ‘Brun i Danmark’ gået på barrikaderne. Kommentarfeltet på Mette Frederiksens instagram er nu propfyldt med fredsdue-emojis som del af en kampagne mod statsministerens udtalelser.

https://www.instagram.com/p/CEJrJrdBm7R/

Du har netop læst en artikel fra Heartbeats.dk. Hvis du kunne lide, hvad du læste, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev HER eller hoppe hen på forsiden og læse mere HER.

Footer graphics