Casper Steinfath, Flemming Møldrup, Simon Kvamm

‘Der er en yndig quiz’: Saltsmagning, et cirkusmuseum og urolig, nordjysk natur

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Rita Kuhlmann

‘Der er en yndig quiz’: Saltsmagning, et cirkusmuseum og urolig, nordjysk natur

Eller vælg, hvor du vil lytte

Kompasset er sat mod lyset i det høje nord, når Flemming Møldrup quizzer Simon Kvamm og Casper Steinfath i Nordjylland.

Sponsoreret af:
Sponsoreret En del af serien:

Der er en yndig quiz

Der er en yndig quiz er en radiofonisk rundtur i det danske ferieland. Vært, Flemming Møldrup, er quizmasteren, der sender mere eller mindre kringlede spørgsmål i retning af sine gæster. Gæsterne repræsenterer forskellige danske destinationer, og i løbet af quizzen bliver de testet i store attraktioner, fantastisk natur, lokale specialiteter og gode historier. Quizzen bliver krydret med personlige anekdoter og anbefalinger til oplevelser i det danske ferieland. Quizzen skal inspirere lytterne til at gå på opdagelse i deres egen baghave, og få ørerne op for, at en ferie i Danmark er meget mere end #baredanmark. Podcasten udgives af Heartbeats og er sponsoreret af momondo, Meget mere end bare Danmark – de danske destinationer og VisitDenmark.

Padlesurfer og thybo, Casper Steinfath, elsker Vesterhavets stærke kræfter og de nye romkugler hos købmanden i Thy – området der nu er blevet kendt som Cold Hawaii. I dette afsnit er hans quizmodstander musikeren Simon Kvamm, der rykkede teltpælene op og flyttede fra den larmende hovedstad til det brusende og urolige Thy, hvor han stiftede bandet Hugorm. 

I løbet af quizzen sætter de to kombattanter ord på den særlige Thy-mentalitet, hvor man kommer hinanden ved, anbefaler det bedste sted at få fish and chips, og taler om glæden ved linoleumsgulvet i Hanstholmcentret. 

Men Simon og Casper forlader også deres hjemmebane og kommer rundt i den store region og bliver quizzet i alt fra Læsø Salt til et cirkusmuseum i Rold Skov.   

Find mere om
Footer graphics