Derfor er den nye Jackass-film præcis den energi, vi har brug for i 2022

Efter udskydelser ser det nu ud til, at den fjerde film fra det ikoniske Jackass-crew, ‘Jackass forever’, lander i biograferne til februar.

Taser guns, slag i nosserne, slangebid og andre mere eller mindre frivillige lemlæstelser af kroppen udført af en flok drengerøve fra USA, der deler en sadistisk passion for at smadre hinanden og filme det.

Du vidste ikke, at det var det, du stod og manglede. Men det er det.

Og så er det godt, at det lige præcis er opskriften på den nye Jackass-film, ‘Jackass Forever’, som netop har fået en ny hæsblæsende trailer.

Efter to år med pandemisk gravkammerstemning trænger vi vist allesammen til – for en gangs skyld – at se nogle andre mennesker lide for sjov. Når man alligevel er på vej direkte ud i den næste smittebølge, kan man jo lige så godt nyde turen.

Siden de første episoder af ‘Jackass’ løb over skærmen på MTV for mere end 20 år siden (!), er der imidlertid sket ikke så lidt.

Johnny Knoxville er for eksempel blevet fuldstændig gråhåret, Ryan Dunn og Rip Taylor er desvære døde, og Bam Margera er blevet fyret fra crewet på grund af sit misbrug, hvilket han i øvrigt er skidesur over (normalt ville han få 5 millioner dollars for at medvirke – ifølge sig selv).

Så hvad gør man? Man kalder ungt kød ind. Denne gang møder vi derfor et nyt hold, herunder Jasper Dolphin fra hiphop-crewet Odd Future, skuespilleren Rachel Wolfson og en stuntmand, der kalder sig Poopies. Efter sigende kigger Tony Hawk også forbi på et tidspunkt.

Bag kameraet består holdet som vanligt styret af de rutinerede old boys Spike Jonze og Jeff Tremaine.

Tja, vi hører også til dem, der fik forstoppelse af ‘Jackass’, men lige nu rammer det alligevel en helt særlig nerve at høre klangen af de velkendte ord:

“Hello, I’m Johnny Knowville. Welcome to Jackass.”

‘Jackass forever’ har premier 4. februar


Du har netop læst en artikel fra Heartbeats.dk ❤️

Find mere om
Footer graphics