Foto: Sag Harbor police

Slet ikke NSYNC: Justin Timberlake nuppet for spirituskørsel

Den amerikanske stjerne har tilbragt en nat i brummen, fordi han kørte overfor rødt og ikke kunne køre lige i sin bil.

Politiet har netop offentliggjort et mugshot af Justin Timberlake, som blev taget tidlig tirsdag morgen, efter at han blev arresteret for at køre i bil i New York i påvirket tilstand.

Ifølge stjernen selv skulle han kun have fået en enkelt Martini mandag aften, hvor han hang ud med venner på et hotel i the Hamptons.

Politiet nuppede dog Justin Timberlake, fordi han både kørte overfor rødt og ikke var i stand til at holde sig i sin egen kørebane.

Han skulle have nægtet af puste i et alkometer, men til gengæld dumpet den standardiserede ædruelighedstest, fordi han både talte langsomt, uopmærksomt og ikke var stabil på benene. I politirapporten fremgår det, at popprinsen havde “blodsprængte” og “glasagtige øjne” og lugtede kraftigt af alkohol. Det første bekræfter det nye mugshot i hvert fald.

Den 43-årige sangers venner prøvede under arresteringen at overtale politiet til at lade ham gå, men det var ikke lykkedes at charmere myndighederne. Faktisk var den pågældende betjent så ung, at han slet ikke vidste, hvem Justin Timberlake var.

“Det her vil ødelægge touren,” sagde Justin Timberlake under episoden, ifølge en kilde, som Page Six har talt med.

“Hvilken tour,” spurgte betjenten, hvortil Timberlake kort svarede “The world tour.”

Det hele endte med, at Justin Timberlake blev arresteret og tilbragte natten i brummen, men han forlod allerede stationen igen tirsdag morgen sammen med sin advokat, Eddie Burke. Løsladt uden kaution.

I marts udgav Justin Timberlake albummet ‘Everything I Thought It Was’ til temmelig lunkne anmeldelse. Ikke desto mindre står han på tærsklen til en stor verdensturné, der blandt andet kommer forbi Danmarks Royal Arena til august. Det vides ikke, om den uheldige episode får konsekvenser for de planlagte koncerter.

Find mere om
Footer graphics