Foto: Joakim Züger

Syd For Solen klar med to nye navne til torsdagens fest

Danske Av Av Av og det sydafrikansk-engelske stjerneskud Kenya Grace kommer til Valbyparken 8. august.

Syd For Solen sætter trumf på den elektroniske fest med tilføjelsen af to nye navne til torsdagens program, hvor Fred again.. i forvejen står øverst på plakaten.

Det danske trekløver og dj-kollektiv Av Av Av er netop offentliggjort. Dermed er der vist ingen tvivl om, at Valbyparken bliver transformeret til et gigantisk dansegulv.

Trioen, som består af Eloq, Unkwon og DJ Er Du Dum Eller Hvad, har i hvert fald ry for at skabe intense liveshows i den helt bastunge afdeling med et melodiøst miks af techno, house og hiphop.

Av Av Av har holdt en lang pause fra at spille koncerter, men når de vender tilbage til sommer, er det samtidig med et helt nyt album i ryggen, ‘All Inclusive’, som udkommer til februar.

”Vi fik så god respons, da vi offentliggjorde Fred again.. som hovednavn til torsdagens SYD FOR SOLEN, og vi har virkelig glædet os til at kunne fortælle mere om, hvordan torsdagen kommer til at se ud. Vi har sammensat et program med det bedste af det bedste fra den internationale og danske melodiøse elektroniske musikscene lige nu,” fortæller Xenia Grigat, der er programansvarlig på Syd For Solen. 

Morgendagens stjerne

Det er en del af Syd For Solens erklærede projekt at booke store, etablerede artister og samtidig give plads til morgendagens stjerner.

Således er bookingen af den nye sydafrikansk-engelske artist Kenya Grace en oplagt tilføjelse til programmet.

Kenya Grace Johnson, som er hendes fulde navn, skriver og producerer sine sofistiskerede electropop-sange selv og oplevede med sin single ‘Strangers’ som den blot anden kvinde nogensinde at gå nummer 1 på hitlisten tidligere i år – det er ikke sket siden Kate Bush udgav ‘Running up that hill’ i 1985. Sangen blev også herhjemme Ugens Uundgåelige på P3.

“Hun repræsenterer det allernyeste på den elektroniske genre, og vi er meget glade for, at hendes første danske koncert bliver på Syd For Solen 2024. Musikken er catchy, melodiøs og sonisk electropop med boblende rytmik og dragende synth-flader. Er man til artister som Yaeji, Charli XCX og PinkPantheress, vil man så absolut også elske Kenya Grace,” fortæller Xenia Grigat.

Syd For Solen finder sted 8.-10. august i Valbyparken.

Footer graphics