Hustlers pressebillede

Biografaktuelle stripper-J.Lo: Er hun stadig bare Jenny from the Block?

Jennifer Lopez får stor ros for sin præstation i den nye film ’Huslers’, hvor hun spiller en småkriminel stripper. Vi dykker ned i hendes karriere og tegner et portræt.

J.Lo. Jenny from the Block. Jennifer Lopez. Den populære sangerinde fra The Bronx i New York City med de mange kælenavne, hvis baggrund vi alle kender takket være signaturhittet ‘Jenny from the Block‘, er biografaktuel med filmen ‘Huslers’.

Jennifer Lopez har i modsætningen til mange andre popstjerner haft en ret atypisk karriere. Hun startede som danser. Så prøvede hun kræfter med skuespillerfaget. Først derefter gav hun sig i kast med musikindustrien og udgav i 1999 sin debutplade ‘On The 6’, der er kendt for sange som ‘Waiting for Tonight’ og ‘If You Had My Love’.

Nu er hun så biografaktuel i filmen ‘Hustlers’, der er inspireret af artiklen ’The Huslers at Scores’ fra New York Magazine. I ‘Hustlers’ følger vi stripperen Destiny (spillet af ‘Crazy Rich Asian’s Constance Wu), der kæmper for at få økonomien til at hænge sammen. Alt ændrer sig dog, da hun bliver venner med den talentfulde og erfarne Ramona (Jennifer Lopez), og takket være Ramonas mange talenter og ikke mindst innovative idéer ender pengene med at strømme ind. Som en moderne Robin Hood-historie stjæler de fra rige børsmæglerulve på Wall Street (for det meste) og giver til de fattige. De fattige er så dem selv.  

‘Hustlers’ er blevet taget vel imod af de amerikanske anmeldere, og mange medier taler om, at Jennifer Lopez leverer sin filmkarrieres bedste præstationer. Enkelte medier taler faktisk direkte om en Oscar-buzz.

Jennifer Lopez og Constance Wu i den biografaktuelle film ‘Hustlers’. Pressebillede.

20 års jubilæum & 50 år

Med ‘Hustlers’ som seneste skud på stammen, må man bare sige, at det har været et interessant år for J.Lo. Hun fyldte 50 år i juli og tog i den forbindelse på sin ’It’s My Party’-turné. Få måneder senere blev det offentliggjort, at hun sammen med Shakira skal optræde til det eftretragtede ‘Super Bowl Halftime’-show i 2020.

Derudover trak det en del overskrifter, da Jenny from the Block sluttede et Versace-modeshow af med en hyldest til den legendariske grønne Versacekjole, som hun bar til Grammyuddelingen i år 2000. Markeringen af den grønne Versacekjole var på sin plads, da den faktisk var med til at skabe Googles billedsøgningsfunktion grundet den store efterspørgsel af billeder af J.Lo i den legendariske kjole. Læs selv her.

Jlo Walking GIF - Find & Share on GIPHY

Men hvad så med musikken? Hvis vi ser bort fra ’On the Floor’-perioden i start 10’erne, var det mest i slut 90’erne og start 00’erne, at J.Lo hittede. Hun udgiver dog stadig musik. Bare i år har hun udgivet to singler. Det er dog ikke blevet udgivet et helt album siden ‘A.K.A’ fra 2014.

Beskyldninger om hittyveri

Det hele er dog ikke rosenrødt. I slutningen af 2018 blev der rejst anklager mod J.Lo og mange af sangerindens hits. Hun blev nemlig beskyldt for at have stjålet mange af dem. Demo’er samt andre artisters sange mindede påfaldende meget om nogle af J.Lo’s største hits. Det affødte en del debat på de sociale medier. Andre mener dog, at det snarere er et udtryk for pladeselskaber og magtfulde produceres leg med musikeres sange og karrierer end decideret tyveri fra J.Lo’s side. Døm selv her.

Men trods beskyldninger om tyveri og den store, runde halvvejs-fødselsdag er der dog ikke noget, der tyder på, at Jenny from the Block sætter tempoet ned. Om ikke andet har vi i hvert fald et stort Halftime-show at se frem til.

Se traileren til ‘Hustlers’ her:

Pressebilleder

Find mere om
Footer graphics