Teams fredagsbar
Foto: Shutterstock

Jul på den gamle hjemmearbejdsplads: I dag er der fredagsbar på Teams

Birgitte har inviteret hele kontoret i god tid og glædet sig og været i kiosken efter granatæbleshots og chips. Så hvor bliver de andre af?

Det er den fjerde december.

Velkommen til decembers første fredagsbar på Teams. Så er der fest! Jeg fatter det ikke. Jeg har inviteret hele kontoret i så god tid. Thomas, Mette og Karen svarede med det samme, at de glædede sig. Men det er som om, at alle Cecilie’rne og Malte’rne ikke har svaret endnu. Men, mon ikke de kommer på senere? Ingen vil gå glip af en julefredagsbar på Teams. Det bliver superhyggeligt.

Jeg har været i kiosken efter seks granatæbleshots og en pose chips. Og så havde jeg tænkt, at vi kunne høre ‘Absolute Xmas’-playlisten vildt højt, synge med og bare hygge og kigge på hinanden på skærmen og skåle. Thomas har forberedt en virkelig gennemarbejdet tribute til Shu-bi-dua på guitar, og Karen vil læse teksten fra ‘Det’ jul, det’ cool’ højt, for den kan man godt lige tænke over. Mit kalenderlys brænder klart og når måske ned til 1-tallet i løbet af weekenden. Jeg er i ugens bedste humør og egentlig lidt spændt, for jeg har faktisk ikke været til fest siden nytårsaften. Jeg tager sgu en lille hæl på. Det er jo kun jul en gang om året.

Nu kan jeg se, at Mette har meldt fra, og at Thomas bliver lidt forsinket, fordi hans datters gymnasium er blevet hjemsendt i karantæne. Jeg går direkte på svarer, når jeg ringer til Karen for at høre, om hun kan gå på først i stedet for Thomas. Jeg smutter lige i kiosken igen, for der var jo stort set intet i sådan seks små shots, og jeg vil jo ikke være uhøflig, hver gang nogen siger skål.

Skål allesammen. Livet er godt. Det er jul, der er fredagsbar på Teams. Hvad mere kan man ønske sig?

Jul på den gamle hjemmearbejdsplads

Hvis der er nogen, der glæder sig i denne tid, så er det Birgitte. 52 år, ny i det fermenterede køkken, men hardcore elitebilist på alle de veje, der fører hjem til jul. Hjemsendt siden marts og i et efterhånden relativt kompliceret forhold til virkeligheden og hverdagen som proaktiv, løsningsorienteret hjemmearbejder.

Birgitte er her for dig. Alle hverdage frem til jul vil hun lukke julefreden ind og tænde lys i den mørke hjemmearbejdstid. Dette er Heartbeats’ coronavenlige hjemmearbejds-julekalender.

Footer graphics