Foto: Shutterstock

Hold din egen havefest: Stella Polaris sørger for musikken

Verdens største chill out-fest skulle være fundet sted i morgen. Men i år bliver det anderledes, og du kan i stedet nyde Stella Polaris hjemmefra.

Lørdag 1. august er der igen udendørs chill out-fest I byen. Eller…. ikke helt, for ingenting er som bekendt som det plejer. Derfor er Stella Polaris som så mange andre kulturbegivenheder i denne tid rykket online og sender i morgen ni timers musik, så alle selv kan streame med hjemmefra.

Stella Polaris DIY kalder festivalen det selv og opfordrer til, at man selv skaber sin egen sommerfest i sommerhuset, på altanen eller hjemme i haven.

Udgangspunktet bliver haven ved ved Bakkehuset på Frederiksberg, den første dj går på klokken 12, og planen er, at man først nu timer senere lukker ned og siger tak for i år.

Første mand bag pulten er Kalle B, mens Who Made Who lukker og slukker. Og indimellem får man også liveset fra Aura Dione og Freja Kirk.

Lørdagens program

12.00 Kalle B (DJ)

12.30 Freja Kirk (live)

13.00 Kasper Bjørke

14.30 Nicka (DJ)

16.00 Aura Dione (live)

17.00 Nicka (DJ)

17.30 Der Dritte Raum (special chill-out hybrid set)

18.30 Nicka (DJ)

19.30 Who Made Who (hybrid set)

Udover online-delen, der udsendes via Stella Polaris’ Facebook-side, bliver der også plads til cirka 75 gæster i haven. De heldige kan tilmed nyde en seks-retters menu, som er sat sammen af den professionelle urtesamler, kogebogsforfatter og kok Thomas Laursen fra Wildfooding.

Stella Polaris er i følge sig selv verdens største chill-out-festival og chill-out kan defineres som en særlig musikalsk genre, hvor musikkens tempo og rytmiske element er nedtonet, så stemningen og det melodiske bliver sat i fokus. Mange hundrede danske og udenlandske artister og DJ’s har optrådt på festivalen siden første arrangement, der fandt sted i Vennelyst parken i Aarhus i 1997.

Festivalen har altid favnet et bredt spektrum af mennesker. Fra de helt små i børneområdet til musikelskere i alle aldre ved hovedscenen. Normalt har arrangementerne haft fri entré, hvilket har været medvirkende til at omkring 100.000 personer hvert år deltager. Og planen er selvfølgelig, at Stella Polaris vender tilbage med live-arrangementer i sommeren 2021, hvor festivalen bl.a. finder sted i Aarhus, Sønderborg og Frederiksberg.

Footer graphics