DJ NOIZE

Live på Reffen: “Selvom vi på nogle områder er konkurrenter, så er det fantastisk, at vi kan lægge kræfterne sammen og skabe noget ekstraordinært”

På lørdag livestreamer Heartbeats sammen med Music For Dreams, Broadkarsten og Gespenst i 12 timer fra Reffen med nogle af de bedste navne fra den danske DJ- og musikscene

Mens verden er vendt på hovedet, og alle må undvære de store fester, festivaler og kulturoplevelser, er Music For Dreams, Broadkarsten, Gespenst og Reffen gået sammen med Heartbeats om at skabe en online kulturbegivenhed, der har fokus på den gode stemning, musikken og sammenholdet inden for musikkulturen.  

Resultatet kan opleves på lørdag, når begivenheden livestreames i 12 timer via Facebook og radio og tager lytteren med på en forhåbentlig fantastisk lydoplevelse hjemme i deres egne stuer.

12 artister er booket til tre forskellige locations, og der vil både være DJs’ og live perfomances, som blandt andet byder på den legendariske Kenneth Bager, pianist og komponist Troels Hammer og DJ-trioen Angebot. 

“Jeg bliver vildt begejstret, når så mange forskellige aktører kan stå sammen om kulturen. Selvom vi på nogle områder er konkurrenter, så er det fantastisk, at vi kan lægge kræfterne sammen og skabe noget ekstraordinært i en tid, som er udfordrende for kulturlivet. Det er en fantastisk mulighed for at stille op og bakke op om de danske dj’s og musikere,” siger Heartbeats-CEO, Le Gammeltoft.

Program

12 til 13: Mads Dalholt

13 til 14: Flip

14 til 15.15: Le Gammeltoft & Peter Visti

15.15 til 15.30: Lukas Visti LIVE

15.30 til 16.30: Angebot Collective

16.30 til 17: The Swan And The Lake LIVE

17 til 18: Karsten Loud

18 til 18.30: Troels Hammer LIVE

18.30 til 19.30: DJ Disse

19.30 til 20.30 Kenneth Bager Sunset

Uptempo

20.30 til 21.30: Dj Divo & OliO

21.30 til 22.45: Mashti

22.45 til 24.00 Daniel San 

Men selvom de involverede partnere i bund og grund er konkurrenter, står de i disse tider sammen for at vise, hvad København kan byde på af talentfulde kunstnere, der har været savnet – og som har savnet at spille – på byens natklubber, spillesteder og festivaler.

“Initiativgrundlaget bag dette fællesskab og samarbejde er længslen efter musikken. Længslen efter at dele musikken med alle dem, som har kærlighed til musik, stederne der spiller den og events. Og ikke mindst lysten til i fællesskab at skabe noget på kryds af genre, locations, radiostationer, artister og dj’s,” siger Peter Visti, ejer af Gespenst Radio.

Også Kenneth Bager, chef for Music for Dreams, glæder sig til begivenheden på lørdag.

“Vi synes, at eventet er et spændende og vigtigt tiltag. Vi er mere end glade for at deltage og støtte op om den alternative Københavnske dance- og chill-out-scene,” siger han.

Det hele går løs på lørdag kl. 12 live i radioen og streames direkte fra Reffens Facebook-side.

Find mere om
Footer graphics