Heartbreaks: Listen over alt det der har knust vores hjerter denne måned

Hver måned gør livseksperterne Kristoffer Zøllner og Ditte Giese op med tidsånden, det dumme svin, i klummeform. Denne måned om alle dem der knuser vores hjerter pt.

1. Rolf Sørensens tv-tudetur

Rolf Sørensen i tårer på tv: – Wauw, hvor er det sindssygt

"Nu begynder vi at vise, at Rolf har haft ret i mange år" ❤️️- Mads Pedersen, verdensmester i landevejscyklingLæs om Mads' forsvar af Rolf Sørensen: https://link.tv2.dk/forsvar

Slået op af Go' morgen Danmark og Go' aften LIVE i Mandag den 30. september 2019

Det knuser ikke vores hjerte, at “Rolf ’Er Ren”-Sørensen brød sammen, da Mads Pedersen blev verdensmester i cykling. Tværtimod. Rolf er normalt en hårdkogt fyr, så hvor var det dog fint og sårbart at se ham i sine følelsers vold. Nej, det knuser vores hjerte, at Rolf skal drilles for at vise sårbarhed og tårer. Grædende mænd er kommet for at blive!

2. Midtvejskrise på Skovlideren

Lene Nystrøm Kim Thurman
Foto fra Pangea’s Instagram

Where do broken hearts go? De går sgu da på Skovliderkroen, igen-igen, hvor den gode gamle partypromoter Kim Thurmann og den lykkeligt fraskilte MILF, Aqua-Lene, byder op til dans for dem, der har lidt ondt i knæene, er skiftet til åbent parforhold eller har fået sig en ung elsker, der skal luftes i Whiskeybæltet.

Pangea hedder deres ‘Dinner Club’, som vi noterer os stadig benytter sig af NASA’s ældgamle mailingliste fra 90’erne. Det knuser dog vores hjerter, at de ikke bare kan finde ro derhjemme med en god bog, en HBO-serie og lidt stille tirsdagssex som os andre. Og så knuser det især vores hjerter at blive inviteret til ‘dinner show intimkoncert’ med Tim Christensen til den nette sum af 1.300 kroner…

3. Stavefejl på metroskilt

Poul Henningsens Plads

Et knust hjerte på den afdøde kunst at korrekturlæses vegne med Poul Henningens Plads. Politiken Plus-segmentet rejser sig i læserstorm as we speak. Men jaja, vi elsker stadig metroen … og PH.

4. Ghita og Jim – Jim og Ghita

Jim og Ghita
Foto: Anne Bennike/DR

Jim Lyngvild kan noget med skrappe damer. Han er bedsteveninder med både Pia Kjærsgaard og Inger Støjberg, og nu er han også blevet BFF med hele Danmarks Ghita. Sidstnævnte har haft en del spin-arbejde at udføre efter sin bitchfight/sismance med Iben Maria Zeuthen, men indleder alligevel programrækken, ’Jim og Ghita’, med benhårdt at verfe stakkels Jim til side, da der opstår et brøkdel af et sekund, hvor han står mellem hende og kameraet. Ghita kender sine vinkler!

Men det, der knuser vores hjerter mest, er, at elskelige Ghita Nørby skal vikles ind i DF-mågestels-vikingeborg-bad taste i så utrolig kedeligt et tv-format, der mest er samtale-driving-miss-Ghita med to i en bil på en landevej på østersjagt. Snork.

5. Er EasyTranslate et kunstprojekt?

Husker du den gode gamle komedie ’Det bli’r i familien’ med Sean Connery, Dustin Hoffman og Matthew Broderick, som henholdsvis bedstefar, søn og barnebarn?

Broderick er barnebarnet, der forsøger ikke at blive tyv som sin far og bedstefar. Men det bliver alligevel i familien. Hos The Riskærs bliver det også i familien, når det kommer til kriminalitet. Klaus’ far, Knud Pedersen, sad to år i fængsel (dog for heltmodigt at kæmpe mod nazisterne under besættelsen som Danmarks første modstandsmand), inden han sprang ud som landets største samler af fluxus kunst.

Samme vidunderligt krøllede og kreative hjerne har hans søn Klaus Riskær Pedersen ikke kunnet holde på den rigtige side af loven. Eller fængselsmurene. Og det knuser vores hjerte, at unge Frederik Riskær Pedersen med fupfirmaet EasyTranslate ikke er i stand til at ryste den negative sociale arv af sig.

6. Nasty ‘donorskedevæske’

Trusser
Foto: Jumpstory

Dårligt er vi kommet os over, lægevidenskabens seneste klammo tiltag med donorafføring – altså et fremmed menneskes lort i din mave – før næste helsechok rammer! ’Donorskedevæsken’ er her – til evighedssvamp og betændelse i fissen. Det knuser vores hjerter, at dette er nyeste ord i det danske vokabularium. Vi synes ærligt talt, at det hellige kvindeskød har fortjent et smukkere ord. Yonisauce? Skødskyr? Tissemismælk?

7. Hviskedoktorer på Facebook

Man tør jo næsten ikke skrive noget, der kunne ligne kærligt drilleri af Peter Falktoft, da der så som regel straks falder brænde ned på Twitter, Snappen eller Insta, så vi undlader elegant at skrive noget om Sneboldens brug af det hysterisk effektive ‘Smile Bright’. Men hvad så med alle de stakkels uskyldige patienter, der er blevet hængt ud i en Facebook-gruppe af deres egen LÆGE? Kære venner, kan I stave til L.Æ.G.E.L.Ø.F.T.E.?

Ond læge gif
Footer graphics