Datingliste

Gør neglene klar til at trille ært: 6 ting du skal gøre, inden du skal på date

Godt så, nu har du fået en date på krogen, men hvordan er det nu lige, man forbereder sig på et lille rendez-vous? Heartbeats’ dating-reporter tager os i skole.

1. Husk lige tandbørsten

Jeg kan ikke udtrykke dette tydeligt nok: Børst nu for hælve de bisser! Der er simpelthen ikke noget værre end gule tænder, dårlig ånde og en vammel, lodden tunge. Husk derfor altid at gi’ den fuld gas med både tandbørste, mundskyl og tyggegummi, inden du tager på date. Don Juan kørte den eftersigende ind med Colgate.

Datingliste

2. Gem beskidte underhørmere væk

Man ved jo aldrig, hvordan daten ender, men man kunne da håbe på at få lov til at trække daten med hjem (LÆS: med samtykke!), og så skal gulvet ikke være beklædt med beskidt tøj – særligt ikke beskidt undertøj. Ladies, det er nederen for alle at glide i et par brugte trusser med marmoreringen opad. Gutter, hvis I har nogen som helst forhåbning om, at jeres date skal hive underhakkerne af jer, skal de forrige dages bremsesporsdækkede sataner smides i vasketøjskurven – eller endnu bedre, helt ud! 

Datingliste

3. Nail it

Kan vi lige blive enige om, at der er ikke noget klammere end tørre og sprukne hænder med lange, rå og nikotingule negle? Det skulle da kun lige være det grønsorte skidt, der sidder under dem. Sørg derfor for, at nallerne altid er rensede og plejede, inden du tager på date. Og det er faktisk ikke kun grundet udseendet, for skal der trilles ært – hvad end det er på dig selv eller en anden ­– er det über-mega-vigtigt, at dine negle og fingre er helt rene! Ellers kan det ende ud i en grum blærebetændelse, og ingen gider at tisse glasskår. 

Datingliste

4. Gummi Tarzan

Ja, det kan være grænseoverskridende for os alle at smide en pakke kardoner op ved siden af rødvinen og straciatella-isen på rullebåndet, når vi handler ind til en kommende date. Men det er så vigtigt at have rigeligt af både kondomer, slikkelapper, plastikposer og hvad der ellers findes i den afdeling – og det er absolut et fælles ansvar. Ellers ender det med, at den ene bliver gravid med trillinger, mens den anden får både klamydia, corona og grå stær. SAFETY IS SEXY, YOU PEOPLE!

Datingliste

5. Be prepared

Den største frygt på en date er, at der skal blive akavet stilhed – altså lige udover frygten for, at din date har set dig for så at vende om og lade dig sidde og stege i dit eget nervøse fedt. Forbered dig derfor gerne lidt hjemmefra. Tænk over, hvad han/hun/hen er for en type og hav så nogle samtaleemner og spørgsmål parat. Hvis du gerne vil gå en stor bue udenom klassikeren “Hvad vil du helst; drukne eller sættes ild til levende?” kommer der her et par nye piger i klassen: ”Kan du bedst lide ketchup eller remoulade?”, ”Har du egentlig altid vist, at du gerne ville være YouTuber?” eller ”Ej, fortæl da noget mere om den feministiske og økokritiske digtsamling, du er ved at skrive. Den lyder bare super spændende”. Du kan eventuelt printe dem ud eller skrive dem på din hånd, så du ikke glemmer dem. You’re welcome! 

Datingliste

6. Mirror, mirror

Noget af det mest tiltrækkende er en date, der udstråler selvsikkerhed, selvværd og overskud. Det kan godt være, at din nye kjole eller dit nye slips fremhæver dine øjne, men hvis de er helt døde eller ruller rundt af bare usikkerhed, kan det jo være et fedt. Inden du skal på date, skal du derfor lige blinke et par ekstra gange til dig selv i spejlet, og sig så, at du er skøn og dejlig ­– og desuden en hammer god ven og fremragende til Yatzy. Tænk Ole Henriksen og hans ikoniske morgenritual. Så kommer din date helt sikkert til at synes, at du er død charmerende, lækker og fabulous

Datingliste

Du har netop læst en artikel fra Heartbeats.dk ❤️

Find mere om
Footer graphics