dating
Foto: Shutterstock

Få Tinder eller dø: 6 ting du skal gøre for at få en date (eller et skrald) under corona

Efter lang tid i isolation skal vi singler endelig luftes. Men lockdown og mundbind gør det ualmindeligt svært at skaffe en date eller et godt skrald. Så her kommer et par staldtips til at sætte fut i dit post-lockdown-datingliv.

1. Bliv poder

Så tjener du både nogle skejser til kaffe og drinks, og du kan se super smart ud i din hvide sci-fi-dragt, alt imens du har mulighed for at spotte potentielle dates. Og hvis du fortsat synes, du står overfor en lækkerfis, efter at vedkommende har pudset næse foran dig, og du har stukket en vatpind op i den – altså næsen – ved du, at du har fundet noget helt særligt! Du kan give ham/hende dit private nummer og foreslå, at næste podning sker i privaten…

2. Smize 

Nu er nederste halvdel af vores ansigter ofte tildækkede af mundbind, hvilket gør trutmund og affyrring af scorereplikker lidt besværlig. Men, men, men – den gode Tyra Banks har jo lært os, at løsningen på alt i livet findes i dine øjne og evnen til at smize. Gør øjnene til dine vigtigste features, øv dig foran spejlet, smize away og øjenflirt dig til en date.

3. Do it doggystyle

Køb en hund og få en date på krogen. Og nej, det er ikke hunden, du skal date! Tænk mere på, hvor mange der altid stopper op for at kæle med hunde. Her kan I få en hed snak om tørkost, Pedigree DentaStix og ormekur. Desuden fandt ”to die for”-parret, Carrie og Aidan i ’Sex and the City’, hinanden ved, at Aidans irriterende og skoædende hund Pete humpede Carries ben – need I say more?

4. (For)bliv Tinderella

Jep, den er kedelig og gammel, og du er garntrisse allerede Tinder-bruger, men det er sandt. Tinder er den ultimative wingman – særligt nu, hvor det fortsat ikke er muligt at gnide sig op ad andre hudsultne og sexlystne singler på floor. Med andre ord: Få Tinder eller dø (i ensomhed).

5. Safety is sexy

Sørg for hele tiden at have en negativ test i lommen, så du til enhver tid er date-parat – det gælder for corona og andre sygdomsrelaterede cockblockers. Jeg kan varmt anbefale ruten fra Bispebjerg Hospitals Klinik for Kønssygdomme og så ned gennem Fælledparken til en efterfølgende coronatest. Så er den ged barberet – og testet.

6. Carpe diem, carpe date 

I virkeligheden handler det jo om at være åben, klar og villig til at tage chancer. Glid du bare ind i folks DM’s, stop folk på gaden og gå en ekstra tur i Rema1000 for at blinke til den søde kassemedarbejder. Folk bliver altid smigrede over, at du er opsøgende og tager initiativ – med mindre du er øksemorder.


Du har netop læst en artikel fra Heartbeats.dk ❤️

Footer graphics