Foto: Ida Marie Odgaard/Scanpix

DJ’s, pizza og frozen margaritas: Gratis vejfest foran Bremen Teater og Kolme

På fredag inviterer Bremen Teaters nye café og bar Kolme til vejfest under åben himmel fra kl. 14-22.

Nyropsgade er måske et af de mindst festlige steder i København. Praktisk talt er det bare en parkeringsplads med en nedkørsel til en anden parkeringsplads og så en tankstation. Men på fredag bliver tingene vendt på hovedet.

Bremen Teaters nye café og bar Kolme har nemlig arrangeret vejfest, og det lyder temmelig festligt.

Vi snakker rullegræs og klapborde, bordtennis og fodboldborde, stenovnspizza fra en Bike and Bake (en dygtigt, cyklende pizzamand), fadøl fra Nørrebro Bryghus og Anarkist, vinbar og frozen margaritas plus to lækre dj-set fra Boogie Rookie og Ras Money, bedre kendt som Raske Penge. Med andre ord: Masser af god stemning.

Og så forhåbentlig en masse sol.

Mellem de to dj-set vil de to bagmænd mødes til en lille snak om deres fælles fascination af den oversøiske musik, som er udgangspunktet for de plader, de vil spille på dagen.

Ellers vil der være mulighed for at stille op i både arrangerede bordfodbold- og bordtennis-turneringer, hvis man har lyst til at udfordre sine venner eller nye bekendtskaber til en dyst.

Efter vejfesten vil festlighederne glide over i sæsonens sidste Natbar, der vanen tro finder sted indenfor kl. 22 med endnu et musikalsk line-up på programmet, nemlig Josefinity, Amanda Baun og Anthon Stacks.

Find mere om
Footer graphics