Foto: Adele Landauer

Morgenbeats er tilbage: Tysk nudist jagter vildsvin med stjålen laptop – og alt er godt

Efter en velfortjent sommerferie er Morgenbeats tilbage mere brun og mere veludhvilet end nogensinde. Så! August – hvad fanden har du til os?

1. Trendy taiwanesere

Hun er 84 år, han er 83 år, og nu er de blevet modeller. Chang Wan-ji og Hsu Shi-er har et vaskeri i Taiwan, hvor deres kunder nogle gange glemmer at hente deres tøj efter rens, så nu har de to seniorer oprettet en Instagram, hvor de flasher glemmekassens guld. Det ser bare forbandet fashionabelt ud.

2. Et herrens år

Vi bliver på Instagram. Den virkelige verden er alligevel for tam – i hvert fald for amerikanerne, som sagt på godt jysk er pænt fucked med pandemien. Det har nu affødt en #2020challenge, der er en slags billedekalender med selfies, som opsummerer det lorteår, vi befinder os midt i. De kendte Hollywood-stjerner er hoppet på, og det er ærligt talt tragikomisk at følge med i. Jennifer Garners bud tager førstepladsen.

3. Mafianyt

Det forlyder på vandrørene, at nogle af verdens allerbedste manuskriptforfattere, når det gælder et godt mafiadrama, arbejder på en ny serie ovre på Showtime. Vi snakker Terence Winter og Nicholas Pileggi, der er kendt som forfatterne bag henholdsvis ‘The Sopranos’ og ‘Goodfellas’. Detaljerne er yderst sparsomme, men vores forventninger er allerede ved at selvantænde et sted oppe i stratosfæren.

The Sopranos

4. Whistler

Det københavnske undergrundsband Whistler har udgivet en ny single, der varsler deres kommende debutalbum, som udkommer 20. august. Til vores store fornøjelse kaster ‘It’s On Us’ kun mere benzin på bandets allerede flammende bål af dødens farlig rockmusik.

5. Svampesæson

“Svampemennesker er sindssyge,” sagde en professionel urtesamler forleden til os. Derfor får vi sikkert på puklen for at påpege i al offentlighed, at det altså er nu, som i lige nu, hvis man skal finde nogle smækre kantareller ude i naturen. Pluk og spis med fløde og løg. Det er så godt.

Privatfoto. Få dage gammelt.

6. Oplæsning

Torsdag i denne uge er en god dag at tage til Humlebæk og besøge Louisiana, for her vil de tre forfattere Mette Moestrup, Kristina Stoltz og Liv Nimand Duvå læse op fra deres tekster. Det foregår i parken fra kl. 19.

Foto: PR

7. Kom tilbage, dit svin

I Tyskland har de noget, de kalder FKK. Det står for Freie körper kultur og betyder, at man for eksempel gerne må solbade nøgen, hvis man vil. I Tyskland har man også en del vilde vildsvin, som ikke er så menneskesky, som man måske kunne tro. For nylig kolliderede de to ting, da en ældre herre fik stjålet sin laptop af et morvildsvin, mens han lå og tog sol midt i en park i Berlin. Det resulterede i en ret opsigtsvækkende jagtscene, som en vaks fotograf fik foreviget på fornem vis. Manden gav efter sigende “alt, hvad han havde i sig” under jagten, og heldigvis fik han sin laptop igen. Men fra nu af kan august kun skuffe.

Fotografen fik lov at offentliggøre billedet af nudisten efter episoden. Foto: Adele Landauer

8. Alex elsker rap

Efter ugers intens efterforskning lykkedes det fredag i sidste uge redaktionens gravergruppe at finde Liberal Alliances spydspids Alex Vanopslagh på Spotify, hvor det fremgår, at han er vild med at lytte til fransk rapmusik. Yderligere undersøgelse viste, at han for nylig også har lyttet til den amerikanske komponist Zack Hemsey, der laver episk og pumped strygerrock til actionfilm og ‘America’s Got Talent’.

Men hvad kan han mon bedst lide at lytte til, når han er på ferie og sidder med en drink i hånden?

“Jeg har fået lyttet en del til Powfu henover sommeren. ‘Death bed’ som favoritsang. Ikke ligefrem fest og farver over det, men ikke desto mindre,” siger han til Heartbeats.

https://www.youtube.com/watch?v=GgCNdUmsDYE
Footer graphics