Peter Plys
Foto: Jagged Edge Productions

Det mærkeligste du læser i dag: Peter Plys forvandles til morder i ny slasher-film

En amerikansk instruktør har fået den kuriøse idé at dræbe Peter Plys som den søde, bløde bjørn, vi kender, i ny slasher.

Du kender Peter Plys som en elskværdig, glad og blød bjørn, der mæsker sig i honning dagen lang. Men snart vil du kunne opleve en anden side af den glade bjørn og hans honningkrukke, der snart også fyldes med blod, i slasherfilmen ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’.

Instruktøren Rhys Waterfield er kommet på det ifølge ham selv “wacky concept” at forvandle både Peter Plys og hans følgesvend Grisling til voksne mænd i latexmasker, der med økser er på jagt efter blodet fra blandt andet barndomskammeraten Jakob (på engelsk Christopher Robin), der nu er blevet voksen og har forladt sine venner i Hundredmeterskoven for at tage på college. Det kan man se i traileren til filmen, der lige er udkommet.

Den 1. januar i år blev rettighederne til ‘Peter Plys’-bøgerne af A.A. Milne frigivet, hvilket har dannet grundlag for, at den nye gyser kan realiseres.

Dog ejer Disney stadig rettighederne til tegnefilmsudgaven af den kære bjørn, som de årligt tjener mellem 3 og 6 miliarder dollar på ifølge USA Today. Der er endnu ikke fastlagt udgivelsesdato for ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’.

Find mere om
Footer graphics