Foto: Jim Watson/AFP/Ritzau Scanpix

Dior er ikke færdige med duften af Depp

Dior fortsætter samarbejdet med ‘Pirates’-stjernen trods skandaleretssagen mod Amber Heard.

Det kan godt være, Johnny Depp blev frikendt ved Fairfax County Circuit Court i Virginia i sagen mod sin ekskone Amber Heard, men er han også gået fri af folkedomstolen?

Spørger man Dior, er svaret ja.

I denne uge har det franske modehus lagt tre opslag ud på Instagram-profilen @diorbeauty med Johnny Depp i en ny kampagne for parfumen Sauvage.

Depp, der på billederne opleves i sit vante pirate goes rockstar-look, har været ansigtet for Sauvage siden 2015 – og det fortsætter han altså med i kølvandet på sagen mod Amber Heard.

Knas i karrieren

Depp og hans manager har tidligere været ude at sige, at skuespilleren har haft knas i karrieren, efter Heard sparkede sagaen om det forliste forhold i gang med et indlæg om misbrug i Washington Post tilbage i 2018.

Han har blandt andet mistet millionroller i den sjette ‘Pirates of the Caribbean’-film og rollen som Gellert Grindelwald ‘Fantastiske skabninger’ – en rolle, danske Mads Mikkelsen siden overtog.

Depp vandt tidligere i år injuriesagen mod Heard og har også haft et stærkt følge af Instagram-fans med sig i løbet af retssagen. Også på Diors Instagram-posts er der masser af love at hente til både Dior og Depp i kommentarsporene med tagget #thankyoudior og masser af roser til Depp.

Johnny Depps kontrakt med Dior er ifølge TMZ flerårig og løber op i millionstort dollarbeløb.

Find mere om
Footer graphics