På Copenhagen Cooking kan du se frem til at smage på moskus og rensdyr, komme til høstfest på Frederiksberg ved langborde, tage på fransk osteskole, deltage i brewmaster battle, spise sushi til et strygerorkester og selvfølgelig meget mere. Alt dette foregår overalt i København både på spisesteder og åbne rum, men også mere alternative steder, hvor man normalt ikke lige plejer at indtage sin aftensmad som Bispebjerg Hospital, Folkehuset Absalon og Frederiksbergcentrets hemmelige tagterrasse.
10 dage og 160 begivenheder med mad i alle afskygninger. Fra d. 18. -27. august byder Copenhagen Cooking velkommen til det store tag selv bord af overdådige og lækre madarrangementer i hele København. Det er her, du finder alle landets bedste kokke, restauranter og gastronomer samlet et sted til fejring af den Københavnske madscene.
Som noget nyt drejer årets Copenhagen Cooking sig om en helt særlig gæst, nemlig kartoflen, som vi her på Heartbeats også har slået et slag for. Den lille knold som oprindeligt var fast inventar i alle danske køkkener, har de seneste år fået et lidt kedeligt ry, som værende noget man kun spiser i provinsen med kød og sovs eller som værende usund. Forskere og ernæringseksperter har dog adskillige gange slået fast, at kartoflen altså IKKE er usund. Af denne grund vil dens storhedstid nu blive genoplivet på Copenhagen Cooking, hvor den vil være æresgæst i mange af festivalens begivenheder.
Til dette siger festivalchef Katja Seerup Clausen:
”Der bliver mere end 30 begivenheder med kartoflen i centrum under festivalen. Det har den fortjent. Den er fuld af smag, billig, den mætter, strutter af virilitet og er god for både krop og klima – og så vokser den overalt i vores jord.”
Copenhagen Cooking finder sted mellem d. 18 – 27. august.