alene i vildmarken
Foto: DR

‘Alene i vildmarken’: Man zapper ikke videre, når nogen sidder i en skovskider og drikker morgenurin

Spændingen blev holdt helt frem til de sidste minutter af dagens afsnit, hvor vi desværre måtte sige farvel til et af parrene. Alt andet var pissegodt.

Endelig blev det for alvor skodvejr oppe i Norge. De fire par, som er tilbage, har haft vejret alt for meget med sig i løbet af de første 17 dage. Nu kom stormen og blæsten omsider, det mindede næsten om Roskilde 07, og vi trænger til at se folk lide.

Der var lagt i kakkelovnen til det store drama, og man sad med en klar fornemmelse af, at nogen ville knække den her gang.

Her på Heartbeats havde vi ellers tænkt på, at DR godt kunne overveje at indføre et partnerbytte halvvejs i programmet. Det ville være episk. Forestil jer, hvordan Gede og Patrick ville være som par. Camilla og Danielle!

Men vi er selvfølgelig mere end almindeligt glade for den her sæson, som den er, tag ikke fejl af det. At se ‘Alene i vildmarken’ er at leve.

Ligesom i sidste uge vil vi forsøge at rangere parrene efter deres vinderchancer. Som altid i procenter, og vi starter selvfølgelig med de dårligst stillede.

Patrick og Danielle: 7 %

Efter sidste uge fik man nærmest indtryk af, at Danielle og Patrick kunne klare hvad som helst. Det er utroligt, at den mand ikke er flippet ud over alt det hundseri endnu. Hans lunte er længere end alt.

At få kritik af sin kone betragter han som “supervising”. Det er vel den sproglige ækvivalent til at forgylde en lort.

På dag 17 begyndte Patrick dog endelig at gå lidt op i limningen. Danielle var i selvudnævnt “mega dårligt humør” og kaldte dagen for den dårligste hidtil, fordi hun efterhånden var muteret til talende rimfrost.

I øvrigt fangede de nul fisk, og det fik dem til at tale dejligt spidst til hinanden.

“Hvorfor er du så stædig,” spurgte han.

“Jeg er ikke stædig,” svarede hun.

“Hvorfor vil du ikk’ køs’ mig?”, spurgte han så, og det kender vi jo godt svaret på efter forrige afsnits #åndegate. Til gengæld kunne de more sig gevaldigt med at pille i hinandens bussemænd. Det var next level parhygge, det der.

Men da Danielle begyndte at græde i deres drivvåde tipi, vidste man desværre godt, hvad klokken havde slået. Hun ville hjem. Og det ville hendes stikirenddreng selvfølgelig ikke forhindre. Det blev til 24 dage i alt for dette vidunderlige par fra Amager, som vi allerede savner at være i selskab med.

alene i vildmarken
Foto: DR

Martha og Camilla: 8%

Vi er ude i et dramatisk fald i prognosen her. Men der er tilsyneladende et punkt omkring 17.-dagen, hvor tingene bliver rigtig træls. Osse for de fynske fritænkere, der for første gang i sæsonen ser ud til at være på overarbejde. Holister kan tilsyneladende også have det ad helvede til.

Martha er gået kold, har mistet modet og leger med tanken om at tage hjem, mens Camilla render rundt og foretager sig… ting. Den kvinde tager sgu prisen for ‘Mest givende tv-personlighed’ anno 2021. Tak!

Hun fortæller, at hun – noget overraskende – har drukket sit eget morgenpis siden dag 12. En såkaldt “morgenpotion”, som efter sigende skulle hjælpe mod muskelkramper. Og hvordan sådan en skænkes, når man slet ikke tænke over, før Camilla går i gang.

At se hende i en skovskider med en beskidt kop mellem benene, det var lige lovlig spændende tv, lad os sige det sådan. Man zapper i hvert fald ikke videre.

“Urin smager ikke sådan super meget af urin, det smager sådan mere af urtete. Men den der eftersmag er 100 p urin,“ siger hun. Ingen vil nogensinde efterprøve den påstand.

Man tænker også lidt på, om de måske burde drikke noget andet urtete derhjemme, og desuden om muskelkramper ikke alligevel var at foretrække. Børste tænder kan hun jo heller ikke, da Martha har brændt hendes børste på bålet.

Det bliver nogle hardcore naturlige kys, de skal udveksle fra nu af, men der er ingen kære mor i det her ægteskab. De har en regel, som Camilla formulerer således: “En muttes per fisk, bebser.”

Når man fanger syv fisk i vildmarken, er man vist bare ligeglad med alt andet. Men lykken er kort, og kæden er altså ved at hoppe af for dem med alt det tissedrikning. Alt tyder på, at det her par turnerer til Fyn meget snart.

Foto: DR

Bjørn og Ann: 40%

Det lignede et levende trafikuheld i slowmotion, da kæresterne fra Ringkjøbing prøvede at bestige et fjeld i sidste uge. Ann var på randen af et fysisk kollaps, der blandt andet indebar opkast og muskelsvigt. Nu er hun bare træt og har det cirka sådan her: “Åh, alle andre, giv fucking op!”

Hendes intonation er på niveau med en 80-årig kol-patient, og hun ligner en, der virkelig trænger til en god kop kaffe.

Deres mad ligner heller ikke noget, man burde putte i munden. Ikke hvis man har forhåbninger om at komme langt i hvert fald. Måske vil de egentlig gerne hjem? I så fald er forkullet fisk jo en sikker billet.

Som vanligt er Bjørn rimelig uanfægtet af situationen generelt. Han har problemer med at forklare, hvor hårdt det er, men er ked af at miste muskelmasse, får man fortalt. Alligevel står det betydeligt bedre til på de her breddegradder, end man kunne forvente.

Deres hulmursisolerede mini-bjælkehytte er en flot bedrift. Hvis den først bliver gennemvarm og tør, har de måske slet ikke så ringe chancer. Det hele afhænger af Ann nu.

alene i vildmarken
Foto: DR

Nicklas og Emil: 100%

Der er ikke rigtig noget, der kan rokke ved de her fyres placering forrest i feltet. De har det bare godt, går glade i truckerbad og sover efter eget udsagn som to babyer. Tørt og godt. På et tidspunkt begyndte de endda at svede og tog alt deres tøj af.

“Så nu er der pølsefest,” som Nicklas sagde. Men det passede selvfølgelig ikke, og vi vil som seere gerne frabede os, at der bliver revet mere op i dét romantiske traume fremover.

Pludselig er der uventet kurrer på tråden, da de skal ordne garn. Det koster et par dramatiske skældsord, men som rigtige venner er det ikke noget, en gang knuckles ikke kan klare. Ingen kan bære nag i den her mostipi.

Har de fundet en magisk kilde med flydende lykke? De virker ærligt talt som to teenagedrenge, der lige har opdaget deres tissemænd. High on fucking life!

De kan ikke engang være sure over, at vejret rent faktisk pisser dem ned ad ryggen. Alt vejr er godt vejr, bekender de på jysk. Hvilket Nicklas overlegent demonstrerer ved at gå en tur i røde underhakker.

Hvis ikke det var en sejrsdans, ved jeg snart ikke. Det var blæret nok.

Det eneste, de savner på nuværende tidspunkt, er “blå håndgranater”, som er gammelt jysk for øl, og det lugter altså mere og mere af, at Nicklas’ far a.k.a. “fyrtårnet derhjemme” nok skal få lov til at hente de to gutter med en sixpack, og ikke i en kiste, som han har varslet.

Emil indkapsler egentlig deres overordnede tilstand fint: “Det er sygt nok.” Vi tror stadig 100 procent på dem.


Du har netop læst en artikel fra Heartbeats.dk ❤️

Footer graphics