Ny vinylbar i Lille Kongensgade: “Jeg ejer 35.000 plader, som jeg ikke synes skal gå til spilde”

Gespenst skal være en legestue for danske og udenlandske dj’s, der ellers ikke får spilleplads i København. Festen skydes i gang med en stor åbningsfest 27. september.

Det er ikke første gang, at den danske dj og producer Peter Visti åbner en natklub. I løbet af de senere år har han været med til at løbe eksklusive og populære vandhuller som Sunday og At Dolores igang til gavn for københavnerne.

Nu føjer den driftige silkeborgenser endnu et venue til kataloget. Denne gang en vinylbar med navnet Gespenst, hvor fokus vil være på de autentiske dele af musikken og den gode lyd, som pladespilleren leverer fremfor den vilde klubfest, som kan finde så mange andre steder i byen.

“Gespenst er lidt et oprør mod København i øjeblikket, fordi det hele er blevet meget ensartet”, siger Peter Visti og fortsætter:

“Jeg havde lyst til at lave en bar med nogle af de danske og internationale dj’s, som ellers ikke får lov til at spille i byen, fordi man kun vil have Beyoncé til dansegulvet. Gespenst skal være en legestue for dem, der går op i at finde og spille plader. Helt egoistisk er det også, fordi jeg ejer 35.000 plader, som jeg ikke synes skal gå til spilde”.

Gespenst holder til i Lille Kongensgade 16 og deler dermed adresse med At Dolores. Men vinylbaren har seperat indgang og desuden plads til siddende gæster udenfor. Ifølge Peter Visti er baren ‘the missing link’ i det københavnske barliv.

“København mangler den der bar, hvor du kan være, uanset hvem du er, og om du kommer i jeans eller jakkesæt, det er lige meget. Hele pointen er heller ikke, at nu kommer den og den og spiller. Om det er mig, Christian Dior eller en tredje, der spiller, det er ikke det vigtige på Gespenst”.

Fredag den 27. september holder vinylbaren åbningsfest i de nye lokaler, og i den forbindelse vil der både være noget til ørerne og lidt til ganen. Mere lover bagmanden ikke foreløbigt. Festen starter kl. 20 og lukker ned kl. 02.


Du har netop læst en artikel fra Heartbeats.dk ❤️

Footer graphics