Foto: Shutterstock

21 år efter ikoniske albums: Radiohead udgiver jubilæumsalbum med hidtil uhørt materiale

Senere i år udgiver Radiohead det tredobbelte jubilæumsalbum ‘Kid A Mnesiae’, der kommer til at indeholde uudgivne numre fra over 20 år gamle studiesessions.

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at man har hørt nyt fra Thom Yorke og resten af Radiohead, men nu er de tilbage med det tredobbelte jubilæumsalbum ‘Kid A Mnesia’.

Ugivelsen kommer i anledning af, at det i år er henholdsvis 21 og 20 år siden, at Radiohead udgav de ikoniske rockalbums ‘Kid A’ og ‘Amnesiac’. Pladerne bliver nu genudgivet i selskab med et tredje album bestående af “halvt gemt, halvt glemt” materiale fra gamle indspilningssessions, som bandet skriver på deres Instagram.

https://www.instagram.com/p/CThlHTzswnT/

Det nye album har fået titlen ‘Kid Amnesiae’ (nej, det skal åbenbart ikke være nemt at finde hoved og hale i titlerne) og kommer til at indeholde 12 uudgivne sange, der blev til i studiet fra 1999-2000.

Heriblandt er sangen ‘If You Say The Word’, der allerede kan høres nu, og som med Thom Yorkes spæde vokal tager én direkte tilbage til bandets tidlige år. Sangen er tidligere blevet spillet live til Radioheads koncerter, og inkarnerede fans vil måske kende den som ‘C Minor Song’ fra guitaristen Ed O’Briens dagbog.

Det tredobbelte album udkommer både digitalt, på lp og cd, og til nostalgikerne fås også et limited edition kasettebåndssæt med den særskilte titel ‘Kid A Mnesiette’.

‘Kid A Mnesia’ udkommer 5. november på XL Recording, og herunder kan kan du få et sneakpeak på tracklisten. Her på Heartbeats glæder vi os i hvert fald.

‘Kid Amnesiae’ Trackliste

1. Like Spinning Plates (‘Why Us?’ Version)
2. Untitled V1
3. Fog (Again Again Version)
4. If You Say the Word
5. Follow Me Around
6. Pulk/Pull (True Love Waits Version)
7. Untitled V2
8. The Morning Bell (In the Dark Version)
9. Pyramid Strings
10. Alt. Fast Track
11. Untitled V3
12. How to Disappear Into Strings


Du har netop læst en artikel fra Heartbeats.dk ❤️

Footer graphics