Andrew Davidson, John O’Sullivan og Bjørn Zäll

‘Indbegrebet af’: Radiohead er kontrasternes band

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Indbegrebet af’: Radiohead er kontrasternes band

Eller vælg, hvor du vil lytte

Hvordan afgør man, hvad indbegrebet er af et band, som har stukket i SÅ mange forskellige retninger? Andrew, Bjørn og John får følgeskab af P6-vært Carsten Holm til at afgøre sagen

Kultur En del af serien:

Indbegrebet af

Kan man koge de helt store kunstnere såsom Beatles, Kanye West og Madonna ned til et enkelt nummer, der beskriver hele deres karriere og lyd? ‘Indbegrebet af’ er podcasten, der forsøger.

De tre musikentusiatiske værter Andrew, Bjørn og John medbringer hver et nummer, som de mener besvarer spørgsmålet, og til sidst skal de blive enige om, hvilket nummer der opfylder alle kravene. Det kommer ikke til at gå stille af sig.

Sæson 2 af ‘Indbegrebet af’ er i luften, og der lægges stort ud! P6-legenden med det store skæg og den dybe stemme, Carsten Holm, lægger vejen forbi studiet for at snakke om et af hans absolutte yndlingsbands, nemlig Radiohead.

Men hvordan finder man indbegrebet af et band, der gik fra at opfinde tuderock til at vende moderne rockmusik på hovedet for så derefter at vælte det hele omkuld ved at lave elektroniske plader og til sidst blande alle disse elementer på kryds og tværs? Svaret findes her!

Gæst: Carsten Holm

SPOILER! Kig ikke herunder, hvis du vil undgå at vide hvilke numre, der spilles.

Playliste:

  • Radiohead – How to Disappear Completely
  • Radiohead – There There
  • Radiohead – Everything in its Right Place
  • Radiohead – Paranoid Android
Footer graphics