Foto: The Big Interview

Ugens podcast: Heartbeats anbefaler ‘The Big Interview’

På Heartbeats udgiver vi næsten dagligt nye podcasts, men vi vil også gerne hylde dem, vi selv bliver inspireret af. I denne uge lytter vi til skotske Graham Hunter og hans interviews med fodboldens største navne.

Der findes næppe nogen, der har interviewet så mange af fodboldens største navne i nyere tid, som Graham Hunter har. 

Perlerækken af navne tæller ikoniske spillere som Lionel Messi, Sergio Ramos og brasilianeren Ronaldo samt trænere som Johan Cruyff, Marcello Lippi og Vicente Del Bosque.

Hunter har dækket fodboldens udvikling i fire årtier – særligt fra Spanien, hvor han baserede sig selv i 2002. 

Efter at have dækket sportsgrenen for et væld af medier med stofområdet i højsædet, har han i de senere år kastet sig over sin egen podcast, ’The Big Interview’. 

Her deler han anekdoter ud fra sin tid som journalist i det spanske og på de britiske øer, ligesom han vender de mest aktuelle emner i international fodbold. 

I podcasten laver han også dybdegående interviews, deraf podcastens navn, med mange af de personligheder, han er stødt på i sin karriere, ligesom han taler med de senere års mest markante navne. 

Laudrup-brødrene og skotsk accent

Der er ingen tvivl om, at man skal være en inkarneret fodboldnørd for at finde ‘The Big Interview’ for alvor interessant. Og dem er er der selvfølgelig en god portion af herhjemme.

Men selv en forholdsvis indifferent dansk lytter vil nok alligevel trække lidt på smilebåndet, når Brian Laudrup snakker EM 1992 i et par timer, eller når ydmyge Michael Laudrup fortæller om at blive slået til ridder af dronningen.

Og så får du det hele balladen serveret med tyk, skotsk accent fra Hunter selv, og hans dejligt subjektive forhold til skotsk fodbold skinner igennem så ofte, at podcasten også kan fungere som underholdende baggrundsstøj til dine huslige pligter eller deslige.

Du kan lytte til ‘The Big Interview’ på Apple Podcast her.


Du har netop læst en artikel fra Heartbeats.dk ❤️

Find mere om
Footer graphics