Brad Pitt

7 skuespillere der altid gør det samme

En skuespiller er en kamæleon. Men der er alligevel nogle ting, de gør igen og igen. Som Samuel L Jackson der bare ikke kan stoppe med at sige “motherfucker”.

Skuespillere er som kamæleoner. Med få virkemidler kan de forvandle sig til alt fra elitesoldater og superspioner til revisorer og munke. Men nogle af de stjerner, som vi ellers bilder os ind har en enorm spændvidde, gør i virkeligheden det samme igen og igen i nærmest alle de film, de er med i. Se bare her.

1. Tom Cruise løber

Tom Cruise mestrer stort set alt indenfor skuespillets kunst. Han kan spille komedie, han kan spille dramatiske hovedroller, han er stort set altid garant for en god actionfilm og sådan kunne man blive ved. Men én ting gør han nok bedre end nogen i Hollywood. Han løber. Helt vildt stærkt og i stort set samtlige film, han er med i.

Nogle mennesker henne på internettet med for meget fritid har lavet dette sammenklip med alle Tom Cruises løbescener. Løberiet varer 18 minutter og 40 sekunder. Hvis man anslår, at Tom Cruise løber med en gennemsnitsfart på 25 km/t – og det kan man roligt gøre, for han er dæleme ikke typen, der lunter – så har Tom faktisk tilbagelagt en distance på over syv kilometer på film. Det er da alligevel noget.

2. Harrison Ford peger

Harrison Ford har været nomineret til en Oscar og har vundet både Golden Globe-, People’s Choice- og alle mulige andre priser. Men skammeligt nok har hverken hans venstre eller højre pegefinger nogensinde været nomineret til noget, hvilket virker besynderligt, når man ser på, hvor stor en del af Harrison Fords karriere, de er:

3. Samuel L. Jackson siger “motherfucker”

Det kommer næppe bag på nogen, men når man ser Samuel L. Jacksons samlede “motherfucker”-replikker fra snart 30 års skuespillerkarriere, er det alligevel imponerende. Fun fact: Jackson siger “motherfucker” flest gange i Quentin Tarantinos ‘Jackie Brown’. 37 gange!

4. Kristen Stewart bider sig i læben

Overgangen fra teenagestjerne til respekteret skuespiller kan være svær, men Kristen Stewart har faktisk løsrevet sig helt fra sit ‘Twilight’-image ved at insistere på at være med i små, uafhængige indiedramaer frem for blockbustere. Måske har det også hjulpet på hendes karriere, at hun er holdt op med at bide sig i læben konstant…

5. Tom Hanks tisser

Film handler om at komme helt tæt på nogle karakterer. Man ser dem i medgang og modgang, når de griner og græder, når de dyrker sex, og når de dør. Alligevel er det bemærkelsesværdigt sjældent, at man ser folk i film tisse. Medmindre karakteren bliver spillet af Tom Hanks vel at mærke. Så kan næsten være helt sikker på, at han lige skal en tur på potten i løbet af filmen. Tom Hanks har tisset både i Det Hvide Hus, i rummet og på en øde ø på film. Og – og det er nok det, der er med til at gøre ham til en af verdens bedst betalte skuespillere – kan både tisse morsomt (som i ‘A League of Their Own’) og dramatisk (som i ‘Den Grønne Mil’).

6. Brad Pitt spiser

Alene i ‘Ocean’s Eleven’ fortærer Brad Pitt i løbet af godt halvanden time nachos, popcorn, to is, en salat, en slikkepind, rejer, slik, en burger og skyller det ned med både kaffe, sodavand, whisky og Red Bull – vel at mærke i forskellige scener. Men det er faktisk ikke udsædvanligt.

Brad Pitt spiser konstant på film. Hele tiden simpelthen – i en grad, så der ligefrem er lavet en hel kogebog med opskrifter på alle de ting, Brad har fortæret i sin karriere:

Fat Brad

I dette sammenklip kan man se en smule af menuen:

Sammenklippet er fire år gammelt, og derfor mangler vigtige scener som: Brad Pitt, der spiser æg i ‘Fury’:

Og Brad Pitt, der har så travlt med at gumle på noget marokkansk mad i ‘Allied’, at han slet ikke har tid til at glo på Marion Cotillards kavalergang:

7. Sean Bean dør

Når man har set et vist antal film med den engelske skuespiller Sean Bean er man ret sikker på – når han dukker op i en film – at han ikke holder til rulleteksterne. I interviews fremstår Sean Bean altid som en på alle måder flink og rar mand, alligevel har alle manuskriptforfattere i Hollywood tilsyneladende taget en kollektiv beslutning om, at Sean Bean altid skal dø. Gerne på en voldsom og ubehagelig måde.

Allerede i sin anden spillefilm, ‘Caravaggio’, fik stakkels Sean skåret halsen over, og siden er han i 23 andre film blevet skudt, spiddet, druknet, halshugget, hængt, torpederet af bissende kvæg eller simpelthen flået fra hinanden. Sean Beans næste film, der får premiere senere på året, hedder i øvrigt ‘Drone’ og handler om militære droner. Man ved bare, at Sean får en raket i nakken på et eller andet tidspunkt.

Du har netop læst en artikel fra Heartbeats.dk ❤️

Find mere om
Footer graphics