Drux Rejsen Podcast

Top 10: Her er årets mest lyttede podcasts på Heartbeats

Året er næsten omme, og især i år har vi lyttet til podcasts mere end nogensinde. Vi har derfor samlet 10 af de podcasts, I har lyttet mest til på Heartbeats.dk – alt fra cybercrime, succeshistorier til de gode råd vi alle trænger til.

1. Rejsen

I denne podcast tager Danijel Drux dig med på de rejser, vi alle tager for at ende, hvor vi er nu. Med en række inspirerende mennesker i studiet, kan du blandt høre, hvordan Amanda Collins har opnået succes som skuespiller, eller hvordan den danske fodboldspiller fra Esbjerg, Martin Braithwaite, endte i en af verdens største fodboldklubber.

Podcasten er sponsoreret af DSB.

https://open.spotify.com/episode/53wvB7cxWVKRFSRcpRrVRn?si=91k9ndNvRV25gKLAbfNc6Q

2. Fiasko

Scroller man ned gennem sit feed på de sociale medier, er det nemt at blive overbevist om, at alle andre lever et perfekt liv. Med insta-værdig morgenmad, drømmejobbet og evigt gode hårdage. I denne podcast forsøger politiker Tommy Ahlers at bryde illusionen om det perfekte liv.

Hør blandt andet en ærlig samtale med influencer Cecilie Haugaard, om dét pres hun oplever fra den perfekthedskultur, som hun selv er del af på.

3. True Cybercrime

Forestil dig, at du har fået et link fra en ven på Messenger, som du klikker på. Det var ikke noget særligt, så du lukker fanen hurtigt igen. Uden du ved det, har linket givet tilladelse til, at personen på den anden side af skærmen kan tænde kameraet og mikrofonen på din computer, når de lyster. Dét er fremtidens krigsførsel, som podcasten ‘True Cybercrime’ undersøger. De dybeste, mørkeste afkroge af internettet, som kan skade personer, virksomheder og samfund – alt sammen gemt bag den lysende skærm.

Podcasten er sponsoreret af Atea.

4. Rockhistorier

I denne podcast får du alle røverhistorierne bag tidens bedste rockballader. Værterne Klaus Lynggaard og Henrik Queitsch tager dig med bag scenen på de musikalske mesterværker, der har dannet soundtrack til manges liv. Med over 100 podcastafsnit er der noget for enhver smag, og du vil have musikanekdoter nok til en livstid af middagsselskaber.

5. Ditte Giese er blevet for syg

I efterfølgeren af ‘Ditte Giese er blevet for tyk’ undersøger journalist Ditte Giese, hvordan det er at få en livstruende diagnose helt tæt ind på livet og pludselig gå en meget usikker fremtid i møde. I serien fortsætter hun jagten på sundhed mellem mirakelkure, gode råd og hospitalsbesøg, alt imens hun undersøger, hvordan man lever det gode, glade liv med en alvorlig diagnose i bagagen.

6. Hej Søster

‘Hej Søster’ startede som en playliste og voksede til en podcastserie her på Heartbeats, hvor værten Fallulah møder en masse inspirerende kvinder og mænd, i samtaler om hvordan vi løfter hinanden, inspirerer hinanden og spreder god søsterkarma på vejen.

Podcasten er sponsoreret af Always.

7. Hvem bestemmer i morgen?

I år blev forandringer på arbejdspladsen tydeliggjort med uendelige zoommøder og innovative digitale løsninger. I podcasten ‘Hvem bestemmer i morgen’ undersøger værten Erik Korsvik Østergaard, hvordan fremtidens arbejdsmarked ser ud i en tid, hvor nytænkning af ledelse er på dagsordenen.

Podcasten er sponsoreret af CBS.

8. Hankøn

Hvad vil det egentlig sige at være mand i dag? Hvordan navigerer hankønnet i parforholdet, venskaber og i forholdet med sig selv?

Det er nogle af de spørgsmål, som vært Mikkel Braginsky forsøger at besvare, når han inviterer gæster som Jes Dorph, Ib Michael og Adam Holm i studiet til ærlige mandesnakke om forelskelse, faderskab og dét at fare vild i sine ambitioner.

9. Vild histore

Vidste du, at en flok rotter blev stævnet på den lille ø Lyø i 1805, for at husere de lokale kornmarker? Måske har du heller ikke hørt om Danmarks Atlantis, den sønderjyske by Rungholdt der en skæbnesvanger nat blev begravet under vand?

I ‘Vild historie’ tager værterne Tommy Heisz og Simon Krathom Ankjærgaard dig med på en rejse i historiebøgernes oversete sider. Siderne hvor de vildeste historier oftest er at finde.

https://open.spotify.com/episode/2iBA0V8k0O35pev2qOYvAk?si=jsZTeo8-TpSAwRlxaFGvMA

10. POTUS

Hvis du er en af dem, der holder dig vågen hele natten for at se det amerikanske præsidentvalg og læser alle de dertilhørende analyser, er ‘POTUS’ den rette podcast for dig.

Her dykker de to værter Anders Agners og Lars Græsborg Mathiasen nemlig ned i historierne om de mænd, der alle har beboet det hvide hus på hvert sit tidspunkt i historien og skrevet sig ind i historiebøgerne på godt og ondt.

https://open.spotify.com/episode/2NRPGuRAh5tYYW8Tml3AgV?si=R2QPt0jURUiRo05alPQ62g

3 podcast du bør lytte til:

1. Livets skole

Der er mange ting vi ikke lærer skolen, som vi forventes at lære hen ad vejen. Men hvordan styrer man egentlig sin økonomi og håndterer det enorme økonomiske pres, når man er ung og ved at finde sin vej i livet? Og hvordan navigerer man i sociale medier, som simultant hyldes og hades, men unægteligt er en del af vores sociale liv? Dét er noget af det, som værterne Caspar Erik og Signe Amtoft forsøger at finde ud af, når de lærer dig alt det, du ikke lærte i skolen.

Podcasten er sponsoreret af Studybox.

2. Cirkus

I den nye podcast ‘Cirkus’ giver værterne Anna Munch og Jonas Risvig lytterne lov til at bestemme dagsordenen. Serien er et cirkus af tanker samt gode og dårlige idéer, der på mange måder ligner indersiden af det unge sind. Det er den unge stemme i den voksne debat, der trænger til at blive hørt.

3. Indbegrebet af

Hvilket nummer er det første du kommer i tanke om, når du hører navnet Adele? Frank Ocean? Whitney Houston?

Svaret på dette spørgsmål er et de færreste måske kan blive enige om. For hvordan koger man en kunstners karriere ned til ét enkelt nummer? Selvom det er udfordrende, er det netop det de musikentusiastiske værter Andrew Davidson, John O’Sullivan og Bjørn Zäll forsøger i podcasten ‘Indbegrebet af’.

https://open.spotify.com/episode/2MGLipo5JFpthCzgQciATg?si=nU8XdyMXRcWs2WrYZvLY-A
Find mere om
Footer graphics