Foto: Mark Wilhardt

Syd For Solen fuldender programmet, men teaser for mere

Med seks nye internationale og danske navne er festivalen i Valbyparken nu klar med det fulde line-up. Og dog…

Den 8., 9. og 10. august får musik- og festglade københavnere noget af en festivalmenu at gå ombord i, når Syd For Solen i tre dage fylder Valbyparken med et af årets bedste musikprogrammer.

Med seks nye tilføjelser til programmet har festivalen nu lagt sidste hånd på deres line-up.

Der er tale om Charlotte Day Wilson, Ilma og JOSVA, som kommer til at spille om torsdagen, Mona Moroni er på om fredagen, og så kommer svenske Arc De Soleil og de danske rocklegender The Raveonettes, der er i gang med et nyt album med covernumre af blandt andet Lee Hazelwood og Velvet Underground, forbi festivalen lørdag.

De tre dage vil være delt op i tre genrer fordelt på to hovedscener. Således bliver torsdag en udendørs klubfest for fuld udblæsning, fredag er en fusion af soul, jazz og pop, mens lørdag er rocklegendernes dag. 

“Programmet er helt offentliggjort nu. Og dog – for vi har faktisk en nyskabelse gemt i ærmet, som man godt kan begynde at glæde sig til de næste uger. Her og nu er vi stolte over at kunne præsentere et musikprogram til i København, som vi håber, vil blive taget godt imod og vække fornemmelsen af lange sommeraftener, livemusik, samvær, kolde drinks og gode minder,” lyder det fra festivalens programchef Xenia Grigat.

De nye annonceringer slutter sig til et allerede stjernespækket program på Syd For Solen med navne som Fred again.., Andre 3000, Jorja Smith, Michael Kawanuka, Air og Queens of the Stone Age.

Som noget nyt er det i år kan man købe billetter til både enkeltdage, to udvalgte dage eller alle tre dage for at gøre det muligt for festivalgæsterne at dyrke lige præcis det, de vil.

Syd For Solen, 8.-10. august. Valbyparken. Endagsbilletter: 800 kr. Todagsbilletter: 1450 kr. Tredagsbilletter: 2100 kr.

Syd For Solen

Torsdag

Fred again..

Sampha

Kenya Grace

Av Av Av

Charlotte Day Wilson

JOSVA

Ilma

Joy Anonymous

m.fl.

Fredag

Jorja Smith

Micharl kiwanuka

André 3000

Yussef Daayes

eee gee

rachel Chinouiri

Guldimund

Mona Moroni

m.fl.

Lørdag

Queens of The Stone Age

AIR

Big Thief

Viagra Boys

Sleater-Kinney

Arc De Soleil

The Raveonettes

m.fl.

Find mere om
Footer graphics