Foto: HBO
Foto: HBO

Stort flop: HBO svinger kniven på ’The Idol’ 

Den var ellers planlagt til to sæsoner, men nu er den omdiskuterede og kostelige tv-serie ’The Idol’ med Lily Rose Depp og the weeknd i hovedrollerne, lukket efter bare én sæson.

Med en kendt popmusiker og datteren af selveste Jack Sparrow i hovedrollerne, hvad kunne så gå galt? Alt åbenbart. For nu lukker ’The idol’ efter bare en sæson af fem afsnits varighed. 

Serien handler om up coming popidol, Jocelyn, som indleder et usundt forhold med en selvhjælpsguru og leder af en kult. Serien er instrueret af Sam Levison, som også står bag serie-hittet ’Euphoria’, så egentlig burde man tro, at serien ville klare sig udmærket, men det er ikke tilfældet. 

Serien har da også været ude i kreative vanskeligheder da den originale instruktør, Amy Seimetz, valgte at forlade projektet kun få måneder, før serien skulle have premiere, hvor Sam Levison tog over. På daværende tidspunkt var 80 procent af optagelserne i kassen, men efter sigende valgte Levison at omskrive og genindspille mange af scenerne. Det ikke bare forsinkede serien, det ændrede også budskabet. 

HBO har tidligere udtalt, at serien ville få en anden sæson, men nu har de så alligevel valgt at begrave den: 

”Efter megen overvejelse har HBO, skabere og producere valgt ikke at gå videre med en anden sæson. Vi er taknemmelige for skaberne, castet og holdet for deres fantastiske arbejde,” udtaler en talsperson fra HBO. 

’The Idol’ har kostet omkring 75 millioner dollars at lave, og seertallet faldt fra 913.000 seere i første afsnit til 800.000 i andet afsnit. 

Find mere om
Footer graphics