Claes Bang

Se Claes Bang i traileren til sidste sæson af ‘The Affair’

Hollywood har fået øjnene op for Danmark, og stadig flere danske skuespiller får lov til at prøve kræfter med en international karriere. Seneste skud på stammen er Claes Bang, der spiller en fremtrædende rolle i dramaserien The Affair.

Når den anmelderroste og prisvindende dramaserie, The Affair, vender tilbage, bliver det med et dansk islæt. Den danske skuespiller Claes Bang spiller nemlig en fremtrædende rolle i den femte og sidste sæson af serien. Nu kan man se ham i aktion i den nye trailer til serien.

I The Affair spiller Claes Bang rollen som skuespilleren, Sasha, der indleder et forhold med Helen (Maura Tierney). Samtidigt kommer Claes Bang også til at spille overfor Dominic West, som han også spillede sammen med i filmen The Square.

Claes Bang er uddannet fra Statens Teaterskole i 1996. Han er særlig kendt for sin præstation i filmen the The Square, som han vandt prisen som bedste mandlige hovedrolle for ved European Film Awards 2017.Femte sæson af The Affair får premiere den 26. august på HBO Nordic.

Se traileren til femte og sidste sæson af The Affair her:

Pressebillede

Find mere om
Footer graphics