Røde Claus på Salon. Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

Stjernekokken Røde Claus åbner meget billig fransk bistro i Indre By i København

Forretter starter på sølle 35 kroner på den nye restaurant, Le Petit Rouge, der har et særdeles erfarent hold i ryggen.

Lave priser, simple, men kvalitetsfulde retter, ingen dikkedarer og firkløver på toppen.

Sådan lyder beskrivelsen af Københavns nye franskinspirerede bistro ifølge Claus ‘Røde’ Christensen, der altså både har lagt navn til og står bag Le Petit Rouges gastronomiske profil.

Stedet åbner den 19. april på Kristen Bernikows Gade 9 i Galleri K, og her er vil man kunne få en forret til 35 kroner, og en dessert for under en 20’er. Vinen starter på 39 kroner glasset, og så vil det endda være muligt at medbringe sin egen vin mod 250 kroner i såkaldte proppenge.

Det er Sovino-gruppen, der allerede kører populære restauranter som Esmée, Café Victor og Ambra, der står bag Le Petit Rouge og har ansat Thomas Weber som køkkenchef.

Således har det ligeledes meget prisvenlige franske restaurant-koncept Bouillon, som åbnede sidste år på Frederiksberg og siden har meldt om så stor succes, at de nu også åbner i Aarhus, fået en ny konkurrent i kampen om vinde de prisbevidste kunders gunst i København.

Le Petit Rouge har allerede åbnet for bookinger. Den endelige menu er dog ikke offentlig endnu.

Le Petit Rouge

Find mere om
Footer graphics