To Sultne Piger kigger i stjernerne: “Hvor spiser de forskellige stjernetegn?”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Rita Kuhlmann

To Sultne Piger kigger i stjernerne: “Hvor spiser de forskellige stjernetegn?”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Selvom To Sultne Piger hverken er astrologer eller helt sikre på, hvor meget de tror på stjerneprofetierne, så kommer de i denne uges podcast med bud på din næste spiseoplevelse ud fra dit stjernetegn.

Sponsoreret af:
Sponsoreret En del af serien:

To Sultne Piger

Podcasten er produceret af Heartbeats og sponsoreret af Jacobsen.

Lyt med i To Sultne Pigers podcast, når de hver anden uge taler om mad, restaurantbesøg og alt derimellem. Følg også med på deres Instagram @tosultnepiger. Stay hungry, stay tuned!

Måske har To Sultne Piger fået en ny hobby. For i denne uges podcast har de kigget i stjernerne for at finde ud af, hvor de forskellige stjernetegn bør tage ud at spise. Og hvilken bedre måde at gøre det end ved at dykke ned i astrologiens verden i damebladenes beskrivelser af de 12 stjernetegn?

Pigerne har delt tegnene op mellem sig og bruger beskrivelserne til at skabe de perfekte madoplevelser for de forskellige stjernetegn. 

“Girl, du har en madblog!”

Pige 2, som er tyr, har næsten lige haft fødselsdag, og pige 1 fortæller om hendes stjernetegn, at hun er en rigtig livsnyder, der elsker at forkæle sig selv.

“Det der med selfcare og treat yourself, det er så meget mig! Er du godt klar over, at jeg står med sådan en gua sha faceroller i fjæset en halv time hver fucking aften og bilder mig selv ind, at det er self care?” siger pige 2. 

Pige 1 mener ikke, der er nogen tvivl om, at beskrivelsen passer godt til pige 2.

“Girl, du har en madblog! Det bliver ikke mere treat yourself.”

Til sin “self care”-dag bør tyren, ifølge pige 1, tage ud at spise brunch på Sokkelund, hvor den med fordel kan bestille french toast og en bloody mary. Ellers er aftensmad på Saint Jacques eller Maison gode bud til tyren. Pige 2 føler, hun er blevet meget traditionel ud fra beskrivelsen og spørger, om hun ikke også er nysgerrig på nye steder. Men svaret ifølge stjernerne er nej. Tyren kan lide velkendte ting og solid madlavning, og det må pige 2 faktisk give stjernerne ret i.

Selvom To Sultne Piger er skeptiske over for astrologiens profetier, må de medgive, at beskrivelserne af deres stjernetegn passer rimelig godt. Dog med den undtagelse at pige 1, som er skorpion, skulle være god til at holde på hemmeligheder. Det er hun virkelig ikke.

“Du er den værste, jeg kender, til at holde på hemmeligheder! (…) Du bliver nødt til at lave en disclaimer: Det kan godt være, jeg er skorpion, men jeg kan ikke holde på en eneste hemmelighed!,” siger pige 2.

Pigerne er meget forskellige, og det passer også med deres respektive stjernetegn. Men de er begge klar på at prøve nye ting og udfordre sig selv. Så de vil heldigvis også i fremtiden gå ud og spise med hinanden og alle de forskellige stjernetegn.

Hør hele episoden her, eller hvor du henter dine podcasts. Ny episode er ude hver anden torsdag.

Podcasten er sponsoreret af Jacobsen.

Producer: Emilie Westh Wold

Musik: Frej Levin

Redaktør: Emil Norsker

Footer graphics