morten pedersen jasper ritz

‘Diagnosen’ med Pernille Aalund og datter: Mine diagnoser gør mig til den, jeg er

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Diagnosen’ med Pernille Aalund og datter: Mine diagnoser gør mig til den, jeg er

Eller vælg, hvor du vil lytte

Pernille Aalund er tilbage i studiet til en omgang mere. Denne gang har hun taget sin datter Anine med, som også er beriget med diagnoser.

Livsstil En del af serien:

Diagnosen

Jasper Ritz & Morten Pedersen har begge diagnosen ADHD. I denne podcastserie sætter de fokus på alle de positive ting, der er ved at have en diagnose og taler med gæster, der lever godt med deres respektive diagnoser.

Pernille Aalund er tilbage i studiet. Det kunne gøres bedre, synes hun, og derfor har hun denne gang også taget sin datter Anine med. Anine har ligesom sin mor Aspergers, som har givet hende en del udfordringer i hendes barndom, deriblandt tvangstanker og depression.

Men hendes diagnose har også givet hende en rig lærdom om sine egne grænser og sin person. Som blot 12-årig besluttede Anine sig for, at hun gerne ville udgive en bog. Som sagt, så gjort og Anine kan således skrive forfatter på CV’et i en alder af blot 12 år. Som 14-årig var det så Bornholm, der var målet for Anines stålsatte sind, da hun besluttede sig for at gå Bornholm rundt alene. Nu er Anine 17 år. Hun har et t-shirt brand og spiller hovedrollen i TV2’s kommende dramaserie ‘Håbet’.

Sammen med Morten og Jasper kan du høre Anine fortælle om at lære at kende sig selv. Sine muligheder og lyster, men også om at lære sine grænser at kende, og sige fra når det rumler lidt for meget.

Find mere om
Footer graphics