Jasper Ritz Rasmus Weng Morten Pedersen

‘Diagnosen’: Rasmus Weng Karlsen har Tourettes, der viser sig gennem tics

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Diagnosen’: Rasmus Weng Karlsen har Tourettes, der viser sig gennem tics

Eller vælg, hvor du vil lytte

Rasmus Weng Karlsen oplever en særlig ro fra tics og Tourettes, når han gør det, han er bedst til – nemlig at fotografere.

Livsstil En del af serien:

Diagnosen

Jasper Ritz & Morten Pedersen har begge diagnosen ADHD. I denne podcastserie sætter de fokus på alle de positive ting, der er ved at have en diagnose og taler med gæster, der lever godt med deres respektive diagnoser.

‘Diagnosen’ har besøg af Rasmus Weng Karlsen, der er professionel fotograf. Derudover har han Tourettes syndrom, som særligt kommer til udtryk gennem fysiske tics. De kan komme på alle tidspunkter, og de kan se meget forskellige ud. Normalt forbinder man med Tourettes med folk, der siger en masse skældsord, men diagnosen kan også minde om både ADHD og OCD.

Rasmus Weng Karlsen taler med Jasper Ritz og Morten Pedersen om, hvilke udfordringer der følger med diagnosen. Han har både prøvet at være på institutioner, forskellige skoler og har fået medicin. Han har gennem sit liv skullet finde sin vej og sine vaner. Han har ikke nogen formel uddannelse, men er stadig en af landets bedste fotografer, og så han oplever en særlig ro, når han gør det, han er bedst til – at fotografere.

Find mere om
Footer graphics