Jesper Andreasen forsker i ADHD: "Jeg giver jordbærmilkshakes til mine forsøgsmus"
Radio & podcast
menu-close

Jesper Andreasen forsker i ADHD: “Jeg giver jordbærmilkshakes til mine forsøgsmus”

12. december 2018 | | En del af serien Diagnosen

Morten og Jasper har besøg af forsker Jesper Andreasen, som giver en medicinsk forklaring af ADHD

Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig.

Afspil podcast

Diagnosen er sponsoreret af Zibo Athene

Få 20 procent rabat på kædeprodukter, når du handler hos Zibo Athene. Når du køber et produkt, skal du blot skrive ‘Diagnosen’ i kommentar på dit indkøb, så bliver 20 procent af prisen fratrukket dit køb. Tilbuddet gælder til og med januar 2019.

Jesper Tobias Andreasen har ADHD, men så er han også forsker på Københavns universitet. Han forsker selvfølgelig i ADHD og kan for første gang give Jasper og Morten en lægelig forklaring på, hvad der foregår oppe i hovederne på personer med ADHD. Men hvordan tester, og forsker man i ADHD, og hvad er bedre end jordbærmilkshakes og isvafler?

Om podcasten:
Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Det er de meget glade for. Det har givet dem en masse ekstra ting i livet, som ingen andre har. Selvom der er ting, der er svære og udfordrende, så er der også en masse positive ting ved at have en diagnose. I podcastserien ‘Diagnosen’ sætter Morten og Jasper fokus på de positive ting ved livet med en diagnose. Man kan nemlig sagtens blive til noget, selvom man har en diagnose. Med udgangspunkt i ADHD, som de begge har, vil Jasper og Morten snakke med en række gæster, som også har lært at leve deres diagnoser og får det bedste ud af det. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig, begge har de via deres diagnose oplevet en masse positive ting, som har givet dem et forspring i livet.

Om Zibo Athene:
Zibo Athene A/S udvikler, sælger og producerer evidensbaserede hjælpemidler til både private brugere, sygehuse og institutioner. Vi tilbyder vejledning og sparring ved sundhedsfaglige konsulenter og vores produkter kan ofte både ses, lånes og afprøves.

Lyt til alle afsnit af ‘Diagnosen’ i iTunes her.

Morten Pedersen & Jasper Ritz

Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig.