Morten og Jasper besvarer spørgsmål fra lytterne
Radio & podcast
menu-close

Diagnosen: Morten og Jasper besvarer spørgsmål fra lytterne

27. november 2018 | | En del af serien Diagnosen

Morten og Jasper får rigtig mange henvendelser fra lytterne. Her gør de deres bedste for at besvare nogle af dem.

Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig.

Afspil podcast

Diagnosen er sponsoreret af Zibo Athene

Få 20% rabat på kædeprodukter når du handler hos Zibo Athene. Når du køber et produkt skal du blot skrive ‘Diagnosen’ i kommentar på dit indkøb, så bliver 20% af prisen fratrukket dit køb. Tilbuddet gælder til og med januar 2019.

Jasper og Morten har åbnet brevkassen og svarer på lytternes spørgsmål. De prøver i hvert fald at holde fokus på at besvare spørgsmålene. Så lyt med og få svarene på alle de spørgsmål du har til Jasper og Morten.

Om podcasten:
Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Det er de meget glade for. Det har givet dem en masse ekstra ting i livet, som ingen andre har. Selvom der er ting, der er svære og udfordrende, så er der også en masse positive ting ved at have en diagnose. I podcastserien ‘Diagnosen’ sætter Morten og Jasper fokus på de positive ting ved livet med en diagnose. Man kan nemlig sagtens blive til noget, selvom man har en diagnose. Med udgangspunkt i ADHD, som de begge har, vil Jasper og Morten snakke med en række gæster, som også har lært at leve deres diagnoser og får det bedste ud af det. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig, begge har de via deres diagnose oplevet en masse positive ting, som har givet dem et forspring i livet.

Om Zibo Athene:
Zibo Athene A/S udvikler, sælger og producerer evidensbaserede hjælpemidler til både private brugere, sygehuse og institutioner. Vi tilbyder vejledning og sparring ved sundhedsfaglige konsulenter og vores produkter kan ofte både ses, lånes og afprøves.

Lyt til alle afsnit af ‘Diagnosen’ i iTunes her.

Morten Pedersen & Jasper Ritz

Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig.