Vi er tilbage med vores diagnoser i god behold
Radio & podcast
menu-close

Diagnosen: Vi er tilbage med vores diagnoser i god behold

30. oktober 2018 | | En del af serien Diagnosen

Podcasten 'Diagnosen' er tilbage. Denne gang med intensiv projektstyring af Jaspers liv.

Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig.

Afspil podcast

‘Diagnosen’ er sponsoreret af Tiimo

Prøv Tiimo gratis i to måneder med promokoden ‘diagnosen’ på tiimoapp.com

Jasper og Morten er tilbage fra en lang sommerferie. Der bliver reflekteret over, hvordan sommerferien er gået, og hvad deres diagnose-status er. Jasper har stadig ikke været til lægen, så nu vil Morten prøve at kontrollere Jaspers liv med en app og et smartwatch. Et liv med løb og kampsport. Det kan I godt glæde jer til at følge.

Om podcasten:
Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge at have diagnoser. Det er de meget glade for. Det har givet dem en masse ekstra ting i livet, som ingen andre har. Selvom der er ting der er svære og udfordrende, så er der også en masse positive ting ved at have en diagnose. I podcastserien ‘Diagnosen’ sætter Morten og Jasper fokus på de positive ting ved livet med en diagnose. Man kan nemlig sagtens blive til noget, selvom man har en diagnose. Med udgangspunkt i ADHD, som de begge har, vil Jasper og Morten snakke med en række gæster, som også har lært at leve deres diagnoser og få det bedste ud af det.

Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig, begge har de via deres diagnose oplevet en masse positive ting, som har givet dem et forspring.

Om Tiimo:
Tiimo er en app og digital service for mennesker med behov for struktur og visuel støtte i hverdagen. Appen kombinerer struktur, tidsstyring, ikoner og påmindelser i én smart og diskret løsning. Tag Tiimo med dig overalt og mærk effekten.

Lyt til alle afsnit af ‘Diagnosen’ i iTunes her.

Morten Pedersen & Jasper Ritz

Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig.