Serieekspert fra DR: 'Sopranos' og 'Six Feet Under' har hjulpet mig med min angst
Radio & podcast
menu-close

Diagnosen: Serieekspert fra DR: ‘Sopranos’ og ‘Six Feet Under’ har hjulpet mig med min angst

4. juli 2018 | | En del af serien Diagnosen

Radiovært Frederik Dirks Gottlieb fra DRs 'Binge' fortæller om hvordan han har brugt serier til bedre at forstå og håndtere sin angst.

Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig.

Afspil podcast

Frederik Dirks Gottlieb har landet det fedeste job i byen. Med radioprogrammet ‘Binge’ på Danmarks Radio har han nok en af de mest attråværdige jobbeskrivelser: Se så meget Netflix og anden streaming som overhovedet muligt og giv dine anbefalinger videre i et radioprogram. Fedt nok. Men bag facaden ulmer angsten. Frederik har nemlig i flere år kæmpet med panikangstanfald, som i tide og utide har påvirket ham meget. I studiet beretter han om, hvordan han har lært at håndtere angsten, så den ikke får lov til at tage over.


Om podcasten: 

Morten og Jasper er så heldige begge to at have diagnoser. Det er de meget glade for. Det har givet dem en masse ekstra ting i livet, som ingen andre har. Selvom der er ting, der er svære og udfordrende, så er der også en masse positive ting.

Derfor vil de i denne podcastserie snakke om de positive ting ved livet med en diagnose. Man kan nemlig sagtens blive til noget, selvom man har en diagnose. Med udgangspunkt i ADHD som de begge to har, vil Jasper og Morten snakke med en lang række gæster, som også har lært at leve deres diagnoser og får det bedste ud af det. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig. Begge har de via deres diagnose oplevet en masse positive ting, som har givet dem et forspring i forhold til andre.

Morten Pedersen er direktør og partner i firmaet Dining Six, der driver seks restauranter heraf to, der bærer navnet Köd, og Jasper Ritz er tv-vært, tilrettelægger og konceptudvikler.

Lyt til alle afsnit af ‘Diagnosen’ på iTunes her.

Morten Pedersen & Jasper Ritz

Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig.