Heartbeats » Podcast » Sebastian Klein scorer fuld plade på diagnosekortet

Diagnosen: Sebastian Klein scorer fuld plade på diagnosekortet

2. maj 2018 | Morten Pedersen og Jasper Ritz

Sebastian Klein scorer fuld plade på diagnosekortet
Afspil podcast

Sebastian Klein kendt fra bl.a. diverse børne tv-programmer er dagens gæst. Han har ikke diagnosen ADHD, men alle tegn på, på at  han har ADHD. Han er dog på ingen måde diagnosefri og sætter barren højt for antal af diagnoser.

Han fortæller gerne og ærligt og i øvrigt livligt om oplevelserne med sine diagnoser.

Morten og Jasper er så heldige begge to at have diagnoser. Det er de meget glade for. Det har givet dem en masse ekstra ting i livet som ingen andre har. Selvom der er ting der er svære og udfordrende, så er der også en masse positive ting.

Derfor vil de i denne podcastserie snakke om de positive ting ved livet med en diagnose. Man kan nemlig sagtens blive til noget selvom man har en diagnose. Med udgangspunkt i ADHD som de begge to har, vil Jasper og Morten snakke med en lang række gæster, som også har lært at leve deres diagnoser og får det bedste ud af det. Jasper er TV-vært og Morten er selvstændig, begge har de via deres diagnose oplevet en masse positive ting, som har givet dem et forspring i forhold til andre.

Morten Pedersen er direktør og partner i firmaet Dining Six, der driver seks restauranter heraf to, der bærer navnet Köd, og Jasper Ritz er tv-vært, tilrettelægger og konceptudvikler.

Lyt til alle afsnit af ‘Diagnosen’ på iTunes her.

Du kan lytte til alle afsnit af ‘Diagnosen’ på iTunes her.